Life

Mηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Ακούστε το άρθρο

Προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο από το e-zwdia.gr. Mην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στον ωροσκόπο σου. Έχουμε και λέμε:

Κριός

Γίνεστε δημοφιλείς. Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της αναγνώρισης και σας χαρίζει ένα πιο ώριμο και σοβαρό ύφος. Έχετε την ικανότητα να εξομαλύνετε τις διαφωνίες στο χώρο της εργασίας σας και να κάνετε νέα σχέδια. Ίσως να αγαπήσετε τώρα περισσότερο τη δουλειά σας και απορρίπτετε οτιδήποτε φαίνεται να μην είναι του χαρακτήρα σας. Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως κάποια πηγή εισοδήματος στερέψει ή η οικονομική ανάγκη σας κάνει να εργάζεστε σκληρότερα. Να είστε προσγειωμένοι, λογικοί και πρακτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε περισσότερα χρήματα.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας και οτιδήποτε κι αν κάνετε διέπεται από μια αισιόδοξη και ανάλαφρη διάθεση. Έχετε ενθουσιασμό, έμπνευση και καινοτόμες ιδέες. Έχετε πάνω σας τις επαγγελματικές σας κάρτες σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση βρεθείτε, ποτέ δεν ξέρετε τι είδους ανθρώπους μπορεί να συναντήσετε. Μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση θα μπορούσε να ευνοηθεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ίσως με τη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. Τελικά, θέλετε να κάνετε κάτι καινοτόμο στη ζωή σας, οπότε ακόμα και όταν τα πράγματα σας αγχώνουν, να έχετε πίστη και ελπίδα στα μακροπρόθεσμα (και ενδεχομένως ανθρωπιστικά) οράματά σας.

Ελέγξτε την υγεία σας. Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με την ευεξία σας. Φροντίζετε τον εαυτό σας; Πάτε στο γυμναστήριο; Τρώτε υγιεινά; Εάν ναι, θα πάρετε τις ανταμοιβές σας, χαρά και ζωντάνια, καλή υγεία και ενεργητικότητα. Ελέγξτε τους στόχους σας: είστε εκεί που θέλετε να είστε στο δρόμο για βέλτιστη υγεία; Εάν είστε προσκολλημένοι στην κακή συνήθεια του καπνού ή των λιπαρών τροφών, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε συνήθειες, καθώς το φεγγάρι σας δίνει επιπλέον κίνητρα. Δεδομένου ότι ένα καθαρό σπίτι θα έχει επίσης άμεσο αντίκτυπο στη λογική σας και την καλή κρίση σας, κάντε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων του σπιτιού σας. Οργανώστε και βάλτε σε τάξη τη ζωή σας.

Ταύρος

Οποιοδήποτε κι αν είναι το επάγγελμά σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την Αφροδίτη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, από την παροχή συμβουλών ή τη δημιουργία μιας νέας συνεργασίας. Τώρα ψάχνετε για δοκιμασμένους και αληθινούς ανθρώπους. Μπορεί επίσης να έχετε μια αλλαγή στην προοπτική της ζωής σας ή βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα καθώς τώρα θέλετε να εξερευνήσετε τη ζωή. Ποιος είναι το αφεντικό; Με τον Άρη στο ζώδιό σας, προβάλλετε τον αληθινό εαυτό σας, όποιος κι αν είναι αυτός. Μη διστάσετε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση για ένα νέο ξεκίνημα, διεκδικώντας για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, χωρίς όμως να γίνεστε πεισματάρηδες και ανταγωνιστικοί.

Θέλετε οργάνωση και τάξη, υπακούετε στους κανόνες, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της δομής. Αναμείνετε επαγγελματική πρόοδο και τιμητικές διακρίσεις, τώρα νιώθετε πιο άνετα να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο προκειμένου να πάτε μπροστά στη σταδιοδρομία σας. Ακολουθήστε τους νόμους και τους κανόνες και μην αφήσετε κάποιον άλλον να καρπωθεί τη σκληρή δουλειά σας, δεν θα φτάσετε ποτέ στη σκάλα της επιτυχίας αν δεν ανταγωνίζεστε (θεμιτά πάντα) τους άλλους. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά όσο πιο εστιασμένοι και πιο δομημένοι είστε στο στόχο σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι για τους άλλους να σας υποκλιθούν.

Αναπνέετε φρέσκο αέρα στην ερωτική σας ζωή, λαμβάνετε επιτέλους ευχαρίστηση από τη σχέση σας, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α, προοιωνίζεται μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει στη δέσμευση. Ή τουλάχιστον αποφασίστε τι πραγματικά προσδοκάτε από έναν ερωτικό σύντροφο, δηλαδή ποιες είναι οι πιο σημαντικές αρετές για εσάς. Εκτός αυτού, θα λάβετε πολλούς επαίνους και φιλοφρονήσεις αυτό το μήνα, καθώς ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη και τη δημιουργικότητα. Εάν είστε καλλιτέχνες, αυτή είναι μια στιγμή ορόσημο. Θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα ή να προβληθείτε κοινωνικά.

Δίδυμοι

Αν έχετε αγωνιστεί για τη βελτίωση της οικονομικής και συναισθηματικής σας κατάστασης, είναι μια καλή στιγμή να θυμηθείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του σύμπαντος. Η Αφροδίτη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας εφιστά την προσοχή σας στο εξής: το μόνο πράγμα που εμποδίζει την ευτυχία σας, είστε εσείς. Ώρα, λοιπόν, να βγάλετε το μαγικό ραβδί σας. Μην αναλαμβάνετε υπερβολικές υποχρεώσεις, θα νιώσετε εξαντλημένοι, καθώς ο Άρης κινείται στον χαοτικό δωδέκατο οίκο σας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να ασχοληθούν με τις δικές τους συναισθηματικές διακυμάνσεις, εσείς δεν μπορείτε να θεραπεύσετε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, η καλύτερη θεραπεία με την οποία μπορείτε να ασχοληθείτε είναι της δικής σας ψυχής.

Νιώθετε αναζωογονημένοι, αλλάζει η διάθεσή σας, γίνεστε πιο ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι, χάρη στη νέα Σελήνη, στον ένατο οίκο σας, της πνευματικότητας και της μεταφυσικής. Μπορεί να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν, ίσως είστε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων. Αν ήσασταν φανατικά προσκολλημένοι σε μια ιδέα, τι σας κρατά να επεκτείνετε τις γνώσεις σας; Ασχολείστε τώρα με παγκόσμια ζητήματα, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία ή οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντές σας. Η αλήθεια είναι ότι αν μελετήσετε τα ήθη και έθιμα όλων των ανθρώπων της γης, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο τυχεροί από κάποιους άλλους στον κόσμο.

Δεδομένου ότι συνήθως τρέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, θα πρέπει να αφιερώσετε και λίγο χρόνο σε δραστηριότητες που σας αναζωογονούν. Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί να μείνετε για λίγο στο σπίτι σας και να απολαύσετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Σταματάτε την έντονη κοινωνική ζωή και καλείτε ένα φίλο στο σπίτι. Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά επίσης τη μητρότητα και τα παιδιά, θα μπορούσατε να λάβετε νέα για μια εγκυμοσύνη. Το ένστικτο της μητρότητας, αν είστε γυναίκα, θα είναι έντονο σε αυτή την πανσέληνο, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε παιδιά, θα περιβάλλεστε από αυτά. Αυτό θα γεμίσει τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

Καρκίνος

Ποιος είναι ο τελικός σας στόχος στη σχέση σας; Είναι το αμοιβαίο όφελος, ο σεβασμός και η εκτίμηση. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σκέφτεστε σοβαρά την πορεία της σχέσης σας κι εάν αισθάνεστε μοναδικά, εξετάζετε τη δέσμευση. Ο πλανήτης της αγάπης θα σας δώσει άφθονη τροφή για σκέψη. Με τον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ένας καλός φίλος ή συνάδελφος ξαφνικά προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις ή πιέσεις, αισθάνεστε την ανάγκη να βοηθήσετε αυτό το άτομο, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του. Θέλετε με κάθε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτό το άτομο αλλά μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι το συγκεκριμένο γεγονός σας ωθεί σε μια πορεία βελτίωσης του εαυτού σας.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Εάν, ας πούμε, έχετε εκκρεμείς λογαριασμούς από χρέη ή φόρους ή πιστωτικές κάρτες, γίνεστε πιο επινοητικοί για την αποπληρωμή τους. Ίσως σκεφτείτε ότι πρέπει να κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά θα μπορούσατε επίσης να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος, ίσως από δικαιώματα ή προμήθεια. Μπορεί ακόμα να υποβάλετε αίτηση για επιχορηγήσεις ή αναζητάτε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση καλλιτεχνικών και επιχειρηματικών σχεδίων. Με το χρήμα και τον πλούτο στο μυαλό σας, θα μπορούσατε να κάνετε συγχώνευση τραπεζικών λογαριασμών με τον αγαπημένο σας ή μια σωστή επένδυση για τον εαυτό σας.

Έχετε τα χαρίσματα της πειθούς και της διπλωματίας, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Τώρα που το φεγγάρι σας δίνει αυτά τα δώρα, πώς θα τα χρησιμοποιήσετε σωστά για να επηρεάσετε θετικά τους άλλους; Λοιπόν, προβάλετε τις ιδέες σας, ακόμα και στον υπολογιστή, και όλοι θα τις αποδεχτούν. Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των γεγονότων που πυροδοτήθηκαν έξι μήνες πριν, θα μπορούσατε να ακούσετε κάποιες αναμενόμενες ειδήσεις ή να έχετε πληροφορίες ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αλλάζει τη ζωή σας.

Λέων

Ασχολείστε με την προσωπική σας ευεξία και την υγεία σας, νιώθετε ακμαίοι και δυνατοί καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει για τις βασικές σας ανάγκες και ότι δεν εργάζεστε σκληρά για να παραμελείτε τον εαυτό σας. Μέρος της αποτελεσματικότητάς σας στην εργασία σας είναι να βεβαιωθείτε ότι νιώθετε συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Θέλετε να έχετε εσείς τον τελευταίο λόγο στην εργασία σας, συγκρούεστε με τους ανωτέρους σας ή τους συναδέλφους σας καθώς ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Συμπεριφερθείτε με σεβασμό και να είστε φιλικοί, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Από την άλλη πλευρά, πιθανώς να κάνετε μια νέα εκκίνηση στην εργασία σας, σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, πιθανώς για μια νέα ηγετική θέση ή ρόλο.

Τι σημαίνει για εσάς ισορροπία δυνάμεων; Αντί να προβάλετε το εγώ σας σε ένα συγκεκριμένο έργο ή συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας, σκεφτείτε περισσότερο τους άλλους, είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να θέσετε νέους στόχους σε μια ερωτική σχέση ή/και συνεργασία, να προβάλετε τις προθέσεις σας και τα συναισθήματά σας σε μια νέα ερωτική γνωριμία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να οραματιστείτε πού θα επιθυμούσατε να φτάσει αυτή η σχέση ή η συνεργασία. Οποιουσδήποτε σπόρους φυτεύετε τώρα θα ανθίσουν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη πανσέληνο. Το φεγγάρι είναι ο καλύτερός σας φίλος.

Αναλυτικές σκέψεις για τα χρήματα δημιουργεί η πανσέληνος η οποία φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας. Ένα έργο ή μια οικονομική δοσοληψία για τα οποία είχατε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προσφορά εργασίας η οποία σας πληρώνει ικανοποιητικά. Ή θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας επειδή σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι. (Πόσες φορές μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά με τους ίδιους ανθρώπους και να μην αισθάνεστε βαρετά;) Η ανάγκη σας να εναρμονίσετε τις αξίες σας με το εισόδημά σας θα μπορούσε να σας παροτρύνει να βρείτε μια πιο κατάλληλη δουλειά.

Παρθένος

«Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή» όπως είχε πει ο Σαίξπηρ, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε εντυπωσιακοί στα ερωτικά ραντεβού ή ακόμα και μόνο για τον εαυτό σας. Ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνισή σας, είστε πιο τολμηροί από το συνηθισμένο για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Δεν αξίζει να θυσιάζετε την πολύτιμη ενέργειά σας σε απραγματοποίητα όνειρα, είναι η επισήμανση του Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Σκέφτεστε σοβαρά τις αποφάσεις σας σχετικά με ποιον και τι θα εγκαταλείψετε για τη δική σας προσωπική ανάπτυξη, κάνετε αργά και μικρά βήματα για τους στόχους σας.

Κάντε έναν έλεγχο στην υγεία σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, και τώρα νιώθετε την ανάγκη να επισκεφτείτε το γυμναστήριο και να ακολουθήσετε τακτικές υγιεινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα να έχετε αρκετό ύπνο. Το ζώδιό σας μπορεί εύκολα να χαθεί στην ανάλυση μιας μεγάλης ιδέας και να βάλει στην άκρη τα απαραίτητα, όπως την ξεκούραση, την υγιεινή διατροφή ή ακόμη και τη διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναφέρετε τις συνήθειές σας, έτσι ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά. Ίσως ακόμα θελήσετε να επισκεφτείτε ένα σπα ή να ασχοληθείτε με τη γιόγκα. Ώρα να λάμψετε, σωματικά ψυχικά και διανοητικά!

Τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας; Μήπως κάποια πράγματα σας φαίνονται αδύνατο να συμβούν; Όχι, μέχρι να γίνουν. Αποβάλλετε τις δύσπιστες σκέψεις σας και την τελειομανία σας, κάντε όνειρα για το μέλλον, είναι η προτροπή της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Τώρα πιστεύετε στον εαυτό σας, κάνετε έλεγχο στην εργασία σας, στην υγεία σας, στην καθημερινότητά σας, ξέρετε πολύ καλά ότι η ηττοπάθεια δεν σας ταιριάζει. Αν είχατε παραμελήσει την υγεία σας, τώρα ακολουθείτε πιο υγιείς διατροφικές συνήθειες ή ξεκινάτε γυμναστική. Να θυμάστε: Ό,τι κάνετε γίνεται συνήθεια, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στην ενίσχυση της ζωτικότητάς σας και την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

Ζυγός

Εκδηλώνετε τη φροντίδα και τη σταθερή αγάπη σας στα οικεία προς εσάς πρόσωπα, χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Απλά θέστε τα όριά σας. Ίσως να υπάρξουν στιγμές που θα είστε πολύ κουρασμένοι για να τρέξετε σε μια κλήση SOS από έναν φίλο που πραγματικά θα έπρεπε να μάθει μόνος του να επιλύει τα προβλήματά του, χαλιναγωγώντας τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί να ανησυχείτε για τα χρήματα, ειδικά γύρω από ένα επικείμενο χρέος ή μια επικίνδυνη επένδυση καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμη και αυτή η ανησυχία μπορεί εύκολα να σας ενεργοποιήσει να κάνετε κάτι. Η αναγκαιότητα, τελικά, είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Ώρα για φλερτ και διασκέδαση. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της διασκέδασης, φλερτάρετε και μιλάτε σε όλο τον κόσμο, γιορτάζετε τον έρωτα και τη ζωή. Μια νέα αγάπη ίσως σάς πάρει τα μυαλά καθώς επειδή είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Νιώθετε πιο χαλαροί με τον αγαπημένο σας, έχετε μια φιλική και παράλληλα ερωτική διάθεση, απολαμβάνετε ελεύθερα τη σχέση σας. Σίγουρα, δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε από την έντονη κοινωνική ζωή και τις προσκλήσεις των θαυμαστών σας. Το φεγγάρι ενθαρρύνει επίσης τα δημιουργικά ταλέντα σας, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ξεχωρίζετε στο πλήθος.

Όσο περισσότερο εμπιστευθείτε το σύμπαν, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώσετε. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να πάτε με τη ροή της ζωής, να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, δίνοντας τη δέουσα σημασία στα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε και να αφήσετε να σας δείξει το δρόμο. Ίσως κατά καιρούς να μην έχετε τη διάθεση για ξέφρενα ξεφαντώματα και νυχτερινές εξορμήσεις, ίσως νιώθετε κουρασμένοι και λέτε «Όχι, ευχαριστώ». Μπορεί ακόμα να μην απαντάτε στα τηλέφωνα, αλλάζει το μυαλό σας και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή. Να ξέρετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Σκορπιός

Συζητάτε με νέους και παλιούς φίλους, προγραμματίζετε πολλά ραντεβού και συγκεντρώνεστε με τους συναδέλφους σας όταν έχετε κάποιο χρόνο διακοπής από τη δουλειά σας, χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αυτός ο κάπως ταραχώδης ρυθμός της ζωής σας δεν θα διαρκέσει για πάντα, γι’ αυτό εκτιμήστε αυτή την έντονη κοινωνική δραστηριότητα και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Αναζητάτε μια ψυχή να σας συμπληρώνει ή για κυριαρχία; Ο ανταγωνιστικός Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, εστιάζοντας την προσοχή σας στην οικοδόμηση στέρεων σχέσεων και συνεργασιών. Αναζητήστε μια νέα αγάπη ή συνεργασία, αλλά μην βιαστείτε να κάνετε κατάθεση ψυχής ή υπογράψετε μια συμφωνία, ίσως ακόμη είναι λίγο νωρίς.

Home sweet home. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς ψάχνετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας, το ένστικτό σας σάς λέει ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν μείνετε στη φωλιά σας. Νιώθετε οικεία κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αισθάνεστε άνεση στο σπίτι σας; Η διακόσμηση του σπιτού σας αντικατοπτρίζει την αίσθηση του στυλ και της προσωπικότητάς σας; Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να αισθανθείτε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τους οικείους σας και να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Η εξυπηρέτηση και η φροντίδα των άλλων είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας, καθώς τώρα θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί.

Μοιραστείτε τις γνώσεις σας με όλο τον κόσμο. Η πανσέληνος στέλνει το φως της στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, κάνοντάς σας να θέλετε να βγείτε από το σπίτι σας και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, να συζητήσετε ατελείωτες ώρες. Ενσωματώνεστε σε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, ίσως ακόμα κάνετε νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Ο σοβαρός και παράλληλα ενθουσιώδης τρόπος συμπεριφοράς σας θα μπορούσε να προσελκύσει μερικούς νέους φίλους ή απλώς απολαμβάνετε διασκεδαστικές βραδιές με τους παλιούς. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος διέπει την τεχνολογία και την ομαδική δράση, ένα ομαδικό έργο ή μια ψηφιακή επιχείρηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Ίσως να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα online έργο.

Τοξότης

Επιλέξτε ένα εξειδικευμένο, σοφιστικέ στυλ, ίσως κάτι που είναι κατάλληλο για δουλειά, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το υπόλοιπο πλήθος. Με την Αφροδίτη στον αισθησιακό και σταθερό δεύτερο οίκο σας, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, η οποία με τη σειρά της, θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον (και ενδεχομένως και επιτυχία) από τους θαυμαστές σας. Καθώς τρέχετε να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να μην καείτε από τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Ίσως προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, όταν είναι απολύτως αποδεκτό (ακόμη και ενδεικτικό) να καλέσετε κάποιον για υποστήριξη. Προσέξτε επίσης μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας στο γυμναστήριο, θα μπορούσατε εύκολα να έχετε ένα τράβηγμα σε ένα μυ.

Η ζωή είναι τέλεια. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, κι εσείς έχετε έναν καταιγισμό καινοτόμων ιδεών. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, αυτή η έντονη διανοητική διέγερση σας κάνει ιδιαίτερα έξυπνους και εύγλωττους. Όλες οι σωστές ερωτήσεις συνοδεύονται με όλες τις σωστές απαντήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο είστε σε θέση να συνδυάσετε μαζί τις πληροφορίες είναι πραγματικά ενθουσιώδης για τους γύρω σας. Αν ασχολείστε με το μάρκετινγκ, γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παρουσιάσετε μια ιδέα ή ένα έργο και λαμβάνετε την αποδοχή του κοινού σας. Είτε μέσα από μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, είτε σε μια επαγγελματική συνάντηση, εντυπωσιάζετε.

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας στέλνει στην κορυφή, με τίτλους και βραβεία. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά στο μέτωπο της εργασίας σας, περιμένετε να δείτε τους καρπούς των κόπων σας. Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή στην επαγγελματική σας ζωή, λαμβάνετε αναγνώριση για τα ταλέντα σας. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο τομέας σας, κάτι μεγάλο κατευθύνεται προς το δρόμο σας. Ίσως λάβετε αύξηση ή αναλάβετε ένα καλοπληρωμένο έργο. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι σας καλούν κάπου αλλού και αρχίζετε να κάνετε κινήσεις προς μια νέα επαγγελματική πορεία, ένα μονοπάτι τελειώνει, ένα άλλο ξεκινά. Θα μπορούσατε επίσης να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ποιός είναι το αφεντικό; Σίγουρα εσείς.

Αιγόκερως

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα που θέλετε να εκληφθεί σοβαρά από την άλλη πλευρά; Τώρα είναι η ευκαιρία σας καθώς έχετε σύμμαχό σας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Επειδή συνήθως δίνετε όλο σας τον εαυτό στην επαγγελματική σας επιτυχία, ίσως θελήσετε να απολαύσετε και λίγο τον έρωτα και το πάθος. Ίσως πρέπει να πείτε «φτάνει πια» με τη δουλειά. Μπορεί ακόμα να χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, ακόμα και τις δαπάνες σας, καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μήπως έχετε προσφέρει πολλά στον αγαπημένο σας; Δεν χρειάζεται να πληρώνετε εσείς για τα πάντα επειδή δεν θέλετε να φαίνεστε αναξιοπρεπείς. Ώρα να βάλετε τάξη.

Καθώς έχετε επίγνωση της αξίας των χρημάτων, μπορείτε να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας τονίζει ο χρόνος είναι χρήμα. Τα μικρά ποσά που εξοικονομάτε θα αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου, βοηθώντας σας να χτίσετε την οικονομική ασφάλεια που θέλετε. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος διέπει επίσης τις αξίες, είναι μια σημαντική στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό προκειμένου να δείτε κατά πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας, ίσως με το να αναλάβετε έργα που προβάλλουν τα μοναδικά σας ταλέντα. Γνωρίζετε τώρα την άρρηκτη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην αυτοεκτίμηση και την οικονομική αξία.

Ένα μεγάλο όραμά σας γίνεται πραγματικότητα χάρη στη θεά τύχη και στην πανσέληνο που στέλνει το φως της στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ίσως πάρετε το ρίσκο να κάνετε ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Θα μπορούσατε επίσης να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και πεποιθήσεις καθώς κάτι συμβαίνει και μεταβάλλονται οι παρούσες συνθήκες της ζωής σας, κάτι που σας κάνει να βλέπετε την ύπαρξή σας και τον κόσμο γύρω σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αν επιδιώκετε να μιλήσετε σε κάποιον, αυτή είναι η μεγάλη στιγμή της αλήθειας. Αφήστε την ειλικρίνεια να βασιλεύσει σε αυτή την πανσέληνο και θα βγείτε κερδισμένοι. Η απλότητα και η ευθύτητα θα δημιουργήσουν μόνο θετικές δυνατότητες στις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Το σύμπαν σας μιλά μέσα από σύμβολα, όνειρα και ασυνήθιστες συμπτώσεις χάρη στην Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Για παράδειγμα, ζητάτε ένα «σημάδι» για μια σχέση και βλέπετε στο όνειρά σας ένα κοπάδι αλόγων μαζί (που είναι ερωτικό σύμβολο). Δώστε προσοχή σε ό, τι μεταφυσικό συμβαίνει τώρα, απολαύστε αυτή τη σουρεαλιστική πλευρά της ζωής. Πόσες φορές πρέπει να ακούσετε την ξαδέρφη σας να μιλάει για τον φίλο της που δεν είναι καλός ξανά και ξανά; Ο Άρης κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας κι εσείς σπεύδετε να θέσετε τα όριά σας σε ενοχλητικούς φίλους και συγγενείς. Ή ίσως μια αρνητική κατάσταση στο σπίτι σας σας ωθεί να γίνετε πιο δυναμικοί.

«Εγώ και μόνο ο εαυτός μου» είναι το σύνθημά σας, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και τα πάθη σας, θέτοντας τις προσωπικές ανάγκες σας στο προσκήνιο. Απολαύστε αυτόν τον μήνα μόνο για σας, όπου μπορείτε να αναλάβετε άμεση δράση με βάση τους δικούς σας στόχους. Τα πάντα στη ζωή σας θα ρέουν ομαλά χάρη στην ικανότητά σας να διεκδικείτε για τον εαυτό σας και να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αυτή η νέα Σελήνη σας χαρίζει ένα νέο ξεκίνημα. Κάντε τα πρώτα σας βήματα προς μια μεγάλη εκτόξευση. Τα σχέδιά σας μπορεί ήδη να βρίσκονται σε εξέλιξη, καλύπτοντας έναν εξάμηνο κύκλο εκπληκτικής ανάπτυξης τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στις σημαντικές σχέσεις σας.

Μια στιγμή ορόσημο για τα οικονομικά που μοιράζεστε με τους άλλους, ειδικά με μια συνεργασία, προδιαθέτει η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών περιουσιακών στοιχείων και οικονομικών πόρων. Εστιάζεστε στη μακροπρόθεσμη οικονομική σας ασφάλεια, και τώρα μπορεί να δείτε μια κερδοφόρα συμφωνία να αποδίδει καρπούς ή να ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερη οικονομική υποστήριξη (μέσω χρημάτων ή ενός επενδυτή) ίσως περισσότερο από ό, τι είχατε συνειδητοποιήσει. Ή ίσως εσείς και ο συνεργάτης σας αποφασίσετε να επεκτείνετε τις παραμέτρους της συμφωνίας σας, ρίχνοντας περισσότερα χρήματα και περισσότερο χρόνο για να βρείτε μαζί την οικονομική επιτυχία.

Ιχθύς

Κοινωνικοποιηθείτε! Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, ορισμένες από τις καλύτερες συνεργασίες σας ή φιλίες σας θα μπορούσαν να προέλθουν από το διαδίκτυο. Αν θέλετε να κάνετε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο για ένα έργο, τολμήστε, θα έχετε επιτυχία! Μπορεί να γίνετε λίγο πιο πεισματικοί και σκληροί στο στυλ της ομιλίας σας, καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Ίσως ακόμα γίνετε αδιάλλακτοι, και μερικές φορές δεν γνωρίζετε καν γιατί συμβαίνει αυτή η σύγκρουση. Εάν είστε κουρασμένοι από τα ολοήμερα ξενύχτια ή τα συνεχή ταξίδια ή τα παράπονα των δικών σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας χωρίς να κάψετε τις γέφυρες. Ίσως πρέπει να βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πιο τακτικά.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, και σας θέτει το ερώτημα: Η τωρινή κατάσταση της ζωής σας σάς ικανοποιεί; Αν όχι, ξεκινήστε μια καινούργια ζωή. Μόλις σταματήσετε να πιέζετε, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, θα συμβούν μόνο θαύματα. Συντονιστείτε με την πνευματικότητά σας – ό, τι κι αν σημαίνει για εσάς – και προσέξτε τα σημάδια που έρχονται από το σύμπαν. Μόλις αφεθείτε, θα εμφανιστούν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δώστε σημασία στις φευγαλέες επιθυμίες σας, το σύμπαν σάς ακούει και θα κάνει τα πάντα για σας. Οι πνευματικές και διαισθητικές σας δυνάμεις είναι τόσο ισχυρές, που αν πιστέψετε στη δύναμή σας, τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Ψάχνετε ένα δυναμικό δίδυμο (ερωτικό ή επαγγελματικό) για να σας βοηθήσει στη ζωή ή στις επαγγελματικές σας προσπάθειες; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και μπορεί να ολοκληρώσετε μια σχέση ή μια συμφωνία ή μια συνεργασία. Το ζώδιό σας ξέρει να ελίσσεται και πως να πλησιάσει τους άλλους, έτσι επιλέγετε ένα σύντροφο ή συνεργάτη που είναι σε θέση να σας παρέχει ό, τι δεν έχετε. Σίγουρα, ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή, τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά αυτό είναι καλό. Τώρα νιώθετε έντονη την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία, ισότιμης κατανομής των ευθυνών και της εξουσίας. Η ισομερής παροχή και λήψη φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα