Life

Μήπως χάνω τον εαυτό μου στην σχέση μου;

Ακούστε το άρθρο

Τα παρακάτω σημάδια μπορεί να μην τα έχεις παρατηρήσει. Μπορεί στα μάτια σου να φαίνονται ρομαντικά, γλυκούλικα και υπέροχα. Κι όμως, δεν είναι και τόσο. Επειδή αυτά τα σημάδια, όσο αθώα και χαριτωμένα κι αν νομίζεις ότι είναι, δείχνουν ότι μάλλον έχεις αρχίσει να χάνεις τον εαυτό σου μέσα στην σχέση σου…

Εσύ και ο/η σύντροφός σου είστε ίδιοι
Πλέον οι συνήθειές σας και αυτά που σας αρέσουν είναι τα ίδια. Έχετε προσαρμοστεί τόσο ο ένας στο πρόγραμμα του άλλου… που δεν έχετε προσωπικό πρόγραμμα. Τα κάνετε όλα μαζί, και πάντα μιλάτε στο πρώτο πληθυντικό.

Κάνεις πράγματα που δεν θέλεις
Απλά και μόνο επειδή θες να τον/ην ικανοποιήσεις. Και εμείς θα σου πούμε το εξής: πώς θα αντιδρούσες αν ένας φίλος σου βρισκόταν στην ίδια θέση; Κάνε το ίδιο και για τον εαυτό σου.

Έχεις αρχίσει να ενοχλείς τους φίλους σου
Γενικότερα, ένα πολύ ξεκάθαρο σημάδι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι όταν οι φίλοι σου είναι πλέον τόσο ενοχλημένοι μαζί σου και με το ότι δεν μπορείς να σταματήσεις να μιλάς για την σχέση σου, που σου το λένε κατάμουτρα. Όλοι έχουμε υποστεί ερωτευμένους κολλητούς, αλλά σε όλα υπάρχει κι ένα όριο.

Νιώθεις περίεργα και δεν ξέρεις γιατί
Αν κάποιος σε ρωτούσε τι πάει λάθος στην σχέση σου, δεν θα ήξερες τι να απαντήσεις. Επειδή όντως πιστεύεις ότι όλα πηγαίνουν καλά. Κι όμως, έχεις ένα περίεργο αίσθημα μέσα σου που δεν μπορείς να εξηγήσεις.

Όταν δεν είστε μαζί, δεν ξέρεις τι να κάνεις
Ολόκληρη η ρουτίνα σου πλέον περιστρέφεται γύρω από τον χρόνο που περνάτε μαζί και τα πράγματα που κάνετε—ακόμα κι αν αυτά τα πράγματα είναι (κατά βάση) να κάθεστε στον καναπέ και να βλέπετε το όγδοο επεισόδιο σερί στο Netflix.

Έχεις αρχίσει να ρίχνεις άκυρα σε φίλους
Αγαπάς τους φίλους σου, και δεν αμφιβάλλουμε για αυτό, αλλά επίσης θα προτιμούσες να κάτσεις μέσα, μαζί του/ης, και να μην κάνεις τίποτα. Όπως είναι λογικό, οι φίλοι σου στην αρχή θα ανησυχήσουν λιγάκι για ‘σένα. Αλλά όσο περισσότερο αγνοείς κάποιον, άλλο τόσο θα σε ξεγράψει κι αυτός. Μην το ξεχνάς.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα