Περίεργα

Μισός αιώνας γάμου κι ένα πρωτότυπο «δώρο» αγρότη στη γυναίκα του!

gmother.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για να γιορτάσει τα πενήντα χρόνια έγγαμου βίου με τη σύζυγό του ο 72χρονος Phillip Derthick αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι άκρως εντυπωσιακό.

Ο 72χρονος διατηρεί ένα αγρόκτημά σπαρμένο με καλαμπόκι στην Mantua στην πολιτεία του Ohio. Σε αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λαβύρινθο ο οποίος αν το δει κανείς από ψηλά απεικονίζει τον ίδιο,τη σύζυγό του και την εκκλησία όπου παντρεύτηκαν πριν πενήντα χρόνια.

Η 75χρονη Marie νόμιζε ότι ο άνδρας της κατασκευάζει ένα λαβύρινθο καθώς αυτός ήθελε να της κάνει έκπληξη όταν θα τελείωνε το θεαματικό έργο τέχνης.

Ο 72χρονος για την κατασκευή του πορτρέτου εμπνεύστηκε από τη ασπρόμαυρη φωτογραφία του γάμου του ζευγαριού.

Το οικόπεδο που κατασκεύασε ο Phillip το πορτρέτο είναι 17 στρέμματα, ωστόσο χρειάστηκε μόλις μια μέρα για να δημιουργήσει τα πρόσωπα του ζευγαριού και την εκκλησία.

Στο παρελθόν ο 72χρονος είχε “ζωγραφίσει” θέματα για να τιμήσουν ομάδες όπως οι Cleveland Browns και οι Pittsburgh Steelers ή για να τιμήσουν μια προσωπικότητα όπως τον John Glenn.

Σε ό,τι αφορά το σχέδιο της επόμενης χρονιάς, το ζευγάρι κρατά κλειστά τα χαρτιά του. “Θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι καλό”, λέει η Marie.

Πηγή:DailyMail

Όλη η επικαιρότητα