Lifestyle Γυναίκα

Miss Universe 2018: Φιλιππινέζα η νικήτρια – Εκτός 20άδας η Ιωάννα Μπέλλα

Ακούστε το άρθρο

Η Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες είναι η φετινή εστεμμένη του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Η Ελληνίδαδιαγωνιζόμενη, Ιωάννα Μπέλλα, έμεινε εκτός τελικής 20άδας.

Η 24χρονη Κατριόνα, που έχει ρίζες και από την Αυστραλία, κατάφερε να ξεχωρίσει την τελική δεκάδα και να αφήσει πίσω της τις εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες της Νότιας Αφρικής και της Βενεζουέλας, στη δεύτερη θέση και τρίτη θέση αντίστοιχα. Είναι η τέταρτη καλλονή από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον τίτλο στην ιστορία του διαγωνισμού. Η διαγωνιζόμενη από την ΤαϊλάνδηΣοφίδα Κανσαναρίν κατόρθωσε να μπει στην τελική 10άδα, προς μεγάλο ενθουσιασμό του κοινού της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιον από τους τίτλους.

Στην τελική 20άδα δεν πέρασε ούτε η πρώτη transgenderδιαγωνιζόμενη στην ιστορία του διαγωνισμού, η Ισπανίδα Άντζελα Πόνσε, αλλά ούτε και η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη, Ιωάννα Μπέλλα. 

Λίγες ώρες πριν τα καλλιστεία, η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την ψυχολογία της και πώς την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά όλα όσα λέγονται στην Ελλάδα για εκείνη. «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά», είπε.

Ποια είναι η Κατριόνα Γκρέι

Η πολυτάλαντη Κατριόνα Γκρέι είναι τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, τραγουδίστρια, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε θεατρικές παραστάσεις στη χώρα της. Η μελαχροινή καλλονή γεννήθηκε στο Κουίνσλαντ από Αυστραλό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα. Αφού τελείωσε το λύκειο στην Αυστραλία, μετακόμισε μόνιμα στη Μανίλα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στη σόουμπιζ.

Στις συνεντεύξεις της στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, είχε προκαλέσει αίσθηση τασσόμενη υπέρ της αποποινικοποίησης της ιατρικής κάνναβης και του κινήματος MeToo. Είναι ανύπαντρη, ενώ τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με το μοντέλο Κλιντ Μποντάντ.

CNN

Όλη η επικαιρότητα