Περίεργα

Μητέρα «έραψε» το μωρό της στην ουρά του νυφικού της!

8ac03f99f1299d94fbfdccfce08ad33a.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η είδηση ότι μια νεαρή μητέρα από το Νάσβιλ του Τενεσί, που παντρεύτηκε πριν ένα μήνα σε εκκλησία Βαπτιστών, έδεσε στην ουρά του νυφικού της την νεογέννητη κορούλα της, Aubrey.

Η Shona Carter Brooks, παντρεύτηκε πριν ένα μήνα τον Jonathan Brooks και οι καλεσμένοι έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν την νύφη να προσέρχεται στην εκκλησία σέρνοντας στην ουρά του νυφικού της το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Όμως η ίδια φαίνεται ότι δεν αισθανόταν ότι έκανε κάτι κακό, αφού μετά το γάμο της ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook, όπου δημιουργήθηκε σάλος από τα αρνητικά σχόλια των χρηστών, ενώ αρκετοί δήλωσαν ότι για το θέμα θα έπρεπε να επιληφθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την προστασία των παιδιών.

Η Shona πάντως δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος γύρω από το θέμα και υποστήριξε ότι θα κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, επειδή έχει την προστασία του Χριστού και όλα πήγαν καλά και θα πηγαίνουν και στο μέλλον καλά γι’ αυτή.

Η ίδια δήλωσε ότι το νυφικό της, που χρειάστηκε βέβαια ειδική επιδιόρθωση για να βάλουν το μωρό στην ουρά, είναι σχέδιο της διάσημης σχεδιάστριας Vera Wang, όταν όμως δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με εκπρόσωπο του γνωστού οίκου μόδας, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι κάτι τέτοιο είναι αναληθές.


Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα