Πολιτική

Μητσοτάκης στη Λάρισα: “Η πατρίδα μας επιστρέφει σε ρυθμούς ισχυρής ανάπτυξης”

Ακούστε το άρθρο

Από τη Λάρισα ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι “η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη, η οικονομία επιστρέφει σε ρυθμούς ισχυρής ανάπτυξης και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και το 2020 με σκληρή δουλειά”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι “η ελληνική κοινωνία μάς εμπιστεύτηκε, έχουμε τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαστε απολύτως συνεπείς σε αυτά τα οποία λέμε” και πρόσθεσε ότι κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης “θα λέμε πάντα την αλήθεια στους πολίτες και για τα καλά και για τις ενδεχόμενες αστοχίες”. “Λάθη δεν κάνει, αυτός που δεν κάνει τίποτα”, είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν θα πατήσουμε φρένο αλλά γκάζι στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται να γίνουν. Ξέρω πολύ καλά ότι θα είσαστε κοντά μας και για να μεταφέρετε το μήνυμα των πολιτικών μας στην κοινωνία, και για να μας υποστηρίζεται στις δύσκολες αλλαγές που θα κάνουμε, αλλά και για να μας διορθώνεται εκεί που είναι απαραίτητο, μεταφέροντας πάλι πίσω τις απόψεις των πολιτών που πρέπει να φτάνουν μέχρι τα κυβερνητικά γραφεία και το γραφείο του πρωθυπουργού”, πρόσθεσε.

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας συνομίλησε με πολίτες και ήπιε έναν καφέ, παρέα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους βουλευτές του νομού, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα, Στέλλα Μπίζιου, καθώς και με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Πήγε στην έκθεση μελιού, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στη συνέχεια έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους, φωτογραφήθηκε με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και πολίτες.

Καλαμπάκα – Μητσοτάκης: Στηρίζουμε το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Ως πυλώνα του κοινωνικού κράτους – και μάλιστα, από τους πιο αποτελεσματικούς και ευέλικτους – χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα το Σάββατο (21.12.2019) με εργαζόμενους του προγράμματος στον Δήμο Καλαμπάκας.

Μάλιστα, προχώρησε σε δεσμεύσεις για προσλήψεις 2.858 μόνιμων υπαλλήλων τους πρώτους μήνες του 2020, καθώς και για τη διασφάλιση των συμβασιούχων του θεσμού.

πηγή: larissanet.gr

Όλη η επικαιρότητα