Ανακοινώσεις Patrisnews

MLS: Μεγάλος διαγωνισμός του patrisnews αλά Ελληνικά

diagonismos.png
Ακούστε το άρθρο

Το patrisnews για μια ακόμη φορά, μοιράζει δώσα στους αναγνώστες του.

6 ΤΥΧΕΡΟΙ θα κερδίσουν MLS Life ή MLS iq Talk Colour 4G

Διαβάστε στο τέλος του άρθρου για το διαγωνισμό!

MLS Life (Το ιδανικό tablet για καθηµερινή χρήση)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

– Λειτουργικό σύστηµα AndroidTM 6.0 (Marshmallow)

Tο Android Marshmallow έρχεται για να βελτιώσει τη συσκευή σου σε πολλούς τοµείς καθώς περιλαµβάνει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmallow είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα background apps για να µην καταναλώνεται µπαταρία και αυξάνει την διάρκεια ζωής µέχρι την επόµενη φόρτιση. Ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό, σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τα δικαιώµατα για κάθε app ξεχωριστά. εισάγοντας ένα νέο µοντέλο αδειοδοτήσεων που επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριµένα στοιχεία των εφαρµογών.

– Επεξεργαστής Quad Core 1,3GHz

Το ΜLS Life διαθέτει Quad Core επεξεργαστή χρονισµένο στα 1.3 GHz, που σε συνδυασµό µε το 1GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µην σε απογοητεύσει στις καθηµερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

– Αποθηκευτικός Χώρος 16GB (επεκτάσιµη έως 32 GB µε SD Card)

Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι µπορείς να επεκτείνεις την µνήµη του tablet σου µε µια κάρτα microSD.

– Μνήµη RAM 1GB

– Οθόνη αφής 10.1” IPS (800×1280)

∆ες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε µε όλους µε την ευχέρεια της µεγάλης οθόνης 10.1 ιντσών. Με ανάλυση στα 800×1280 pixels θα δεις λεπτοµέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS θα βλέπεις καθαρά όπως και να το κρατάς ακόµη και αν είσαι έξω στον ήλιο!

– Συνδεσιµότητα WiFi // GPS // Bluetooth V4.0 BLE supported //microUSB // Jack 3,5 mm

– Μπαταρία τύπου Li-Poly 4060mAh

Με µπαταρία 4060 mAh θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για µια έντονη µέρα γεµάτη multimedia εφαρµογές!

– ∆ιαστάσεις 255.5 mm x 155 mm x 9.5 mm

– Βάρος 501 γραµ.

– Οπίσθια Κάµερα 8 MP  &  Μπροστινή Κάµερα 3.2 MP

Το MLS Life έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 8 MP στο πίσω µέρος και µια 3.2 MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, µπορείς να αποθανατίζεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς την µπροστινή κάµερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις µέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.


MLS IQ Talk Colour 4G

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

– Λειτουργικό σύστηµα AndroidTM 6.0 (Marshmallow)

– Επεξεργαστής Quad Core 1,3GHz

– Αποθηκευτικός Χώρος 16GB (επεκτάσιµη έως 32 GB µε SD Card)

– Μνήµη RAM 1GB

– Οθόνη αφής 10.1” IPS (800×1280)

– Συνδεσιµότητα WiFi // GPS // Bluetooth V4.0 BLE supported //microUSB // Jack 3,5 mm

– Μπαταρία τύπου Li-Poly 4060mAh ∆ιαστάσεις 255.5 mm x 155 mm x 9.5 mm Βάρος 501 γραµ.

– Οπίσθια Κάµερα 8 MP

– Μπροστινή Κάµερα 3.2 MP

– ∆ιαθέσιµα Χρώµατα Μαύρο


Ένα Smarphone που είναι εφοδιασµένο µε κοµψότητα στο design, 4G ταχύτητες και µεγάλη 5” ΗD οθόνη ανάλυσης 1280*720 για ικανοποιητική εµπειρία θέασης.

Εντυπωσιάζει µε το κοµψό του design και την compact κατασκευή του σε χρώµατα µαύρο, ασηµί, χρυσό και ροζ.

Χάρη στη οπίσθια κάµερα 13MP , µε Autofocus και LED Flash αλλά και δυνατότητα λήψης βίντεο 1080P , θα εξερευνήσετε τον κόσµο της φωτογραφίας ενώ η µπροστινή κάµερα (3,2MP) καθίσταται ιδανική για selfies.

Οι επιδόσεις του βασίζονται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit που είναι συγχρονισµένοι στα 1GHz. Έτσι, καλύπτονται οι ανάγκες σας για το άνοιγµα πολλαπλών apps, σε συνδυασµό µε το λογισµικό Android 5.1 Lollipop. Έτσι, το νέο σας Smarphone µετατρέπεται στο «συνοδό» κάθε χρήστη που συνδέεται στα social media, ενηµερώνεται µέσω sites και χειρίζεται εφαρµογές που απαιτούν internet.

Aξίζει να σηµειωθεί ότι προσφέρει 16GB αποθηκευτικό χώρο για άπλετο downloading παιχνιδιών, ταινιών, e-books, κ.α.


Εφαρμογή MAIC

Η πραγµατική εµπειρία χρήσης του MLS iQTalk® Color 4G όµως, λέγεται MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Απλά µε το άνοιγµα του κινητού µε µια φωνητική εντολή η νέα, ανανεωµένη MAIC θα εντοπίσει την επαφή που αναζητάς και θα την καλέσει µε το Τalk&Call®, θα στείλει µήνυµα µόνο µε τη φωνή σου µε το Talk&SMS®, µε το Talk&Email® στέλνει email και µε το Talk&Post® ποστάρει στο Facebook µόνο µε τη φωνή σου! Με µια σου εντολή εντοπίζει το αγαπηµένο σου βιντεο στο YouTubeTM, ανοίγει όποια εφαρµογή επιθυµείς, ή πραγµατοποιεί αναζήτηση µέσω του GoogleTM. Επιπλέον, µε την MLS Pedia®, το κινητό σου µετατρέπεται σε κινούµενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει µία σύνοψη των αποτελεσµάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC µπορεί να µεταφράσει µια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εµφανίσει το µεταφρασµένο κείµενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά. Ψάχνεις βενζινάδικα, τράπεζες, φαρµακεία ή θέλεις να πλοηγηθείς σε νέες περιοχές της πόλης σου; H MAIC θα εντοπίσει τον προορισµό και θα σε οδηγήσει εκεί µε ασφάλεια, χάρη στον ενσωµατωµένο πλοηγό Talk&Drive®!

Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός, που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

Με νέα ανανεωµένη MAIC η οποία: • αποµονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος µαζί της να είναι απόλυτα επιτυχηµένος. • δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησής της πατώντας το κουµπί του hands free του MLS iQTalk® Color 4G ώστε να µπορείτε εύκολα να κάνετε κλήσεις, να στείλετε µηνύµατα, κλπ.

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Ψάχνει για σένα!

Mε το πλήκτρο Talk&Search® µπορείς πλέον να κάνεις φωνητική αναζήτηση στο Google στα ελληνικά και η µηχανή αναζήτησης θα σου εµφανίσει όλα τα σχετικά αποτελέσµατα. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια, κλπ στα αγγλικά και πάλι να σου εµφανίσει όλα τα σχετικά λήµµατα.

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Ψάχνει για σένα στο YouTubeΤΜ!

Πλέον η αναζήτηση videos στο YoutubeΤΜ µπορεί να γίνει και φωνητικά. Αγγίζοντας το αριστερό κουµπί Talk&Watch® for YoutubeΤΜ µπορείς να αναζητήσεις ελληνικά videos, και µε το πλήκτρο Talk&Watch® for YoutubeΤΜ στα δεξιά µπορείς να αναζητήσεις videos στα αγγλικά.

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το mail σου.

Eσύ απλά πες το κείµενο που θέλεις να γράψεις και αυτό γράφεται αυτόµατα. Τόσο απλά και εύκολα!

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το Post στο FacebookΤΜ ; ή οπουδήποτε αλλού!

Με την MAIC ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουµπί του µικροφώνου, λες το κείµενο και αυτό γράφεται αυτόµατα στον τοίχο σου στο Facebook ή στο Twitter και στα προσωπικά σου µηνύµατα. Tόσο απλά & εύκολα!

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Φωτογραφίζει για σένα.

Με το MLS Talk&Photo®, η ΜΑΙC γίνεται η προσωπική σας φωτογράφος. Απλά λέτε selfie και η MAIC βγάζει τη φωτογραφία για εσάς.

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Βρίσκει για σένα.

Με την MLS Pedia®, το κινητό σου µετατρέπεται σε κινούµενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά θα σου αναγνώσει και µία σύνοψη των αποτελεσµάτων που βρήκε

Της µιλάς. Καταλαβαίνει. Μεταφράζει για σένα.

Πως να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό;

Βρείτε το σχετικό post/δημοσίευση του διαγωνισμού που έχει αναρτηθεί στα social media (facebook , twitter)

1. Κάντε like (y)

2. Κάντε share

–> γράφοντας το σχόλιο που επιθυμείτε και #patrisnews

–> προσθέτοντας με tag τους φίλους σας που θέλετε (bonus)

3. Κάντε comment γράφοντας: Διαβάζω το #patrisnews μαζί με @ονόματα φίλων (bonus)

Διάρκεια διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 30/9

* Ευχαριστούμε το saveandwin, για την προώθηση του διαγωνισμού.

#patrisnews

#an_den_einai_sto_patrisnews_den_einai_eidisi


Όλη η επικαιρότητα