Μουσική

Η μοναχοκόρη του Δημήτρη Σαραβάκου κάνει καριέρα στη μουσική

Ακούστε το άρθρο

Οταν ήταν μικρή διασκέδαζε παίζοντας μπάλα με τον πατέρα της. Τελικά όμως η τέχνη την συγκινεί περισσότερο από τον αθλητισμό.

Η Νικόλ Σαραβάκου, η μοναχοκόρη του άσου των γηπέδων Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεοροθόδωρου είναι 20 ετών, όμορφη και ταλαντούχα και μας συστήνεται έτσι όπως επιθυμούσε από τότε που ήταν ακόμη παιδί: τραγουδίστρια.

 

Η Νικόλ από πολύ νωρίς έδειξε την καλλιτεχνική της φλέβα και την αγάπη της για τη μουσική. Μπορεί να περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον μπαμπά της και πολλές φορές να έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί του σε γήπεδα 5×5, αλλά η μεγαλύτερη αδυναμία της ήταν τα ντραμς της που από επτά χρόνων «χτυπούσε» με μανία.

 

Η δεσποινίς Σαραβάκου ασχολήθηκε με το πιάνο και την κιθάρα, ενώ μεγαλώνοντας παρακολούθησε μαθήματα χορού και φωνητικής.

Η τριβή της με τον καλλιτεχνικό χώρο μέσω της μητέρας της, την έκανε στην αρχή της εφηβείας να φανεί κατασταλαγμένη σχετικά με το μέλλον της και να πει στους γονείς ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Και το κατάφερε.

Η Νικόλ με τη μητέρα της
Η Νικόλ με τη μητέρα της

Toν Μάϊο του 2015 έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία από την Panik Records με το τραγούδι «Love o’clock».

Επόμενη επιτυχία της το «Σε προκαλώ», σε μουσική Πάνου Μουζουράκη και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της «Καρτούν», σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους πάλι της μητέρας της.

Η ίδια έχει πει για τους γονείς της και για το κατά πόσον την έχει επηρεάσει η σχέση της μητέρας της με τη μουσική:

«Ακούω όλα τα τραγούδια, αλλά δεν με επηρέασε η μητέρα μου. Γενικά δεν επηρεάζομαι από εξωγενείς παράγοντες. Και δεν σου κρύβω ότι είμαι ο χειρότερος πελάτης της μητέρας μου, γιατί τη βάζω να γράψει ένα τραγούδι μέχρι και πέντε φορές! Μπορεί να μη μου αρέσει μια λέξη και να το δουλεύουμε για μέρες. Είμαι δύσκολη. Αλλά και η μητέρα μου είναι πάντα αυστηρή κριτής, γεγονός που με βελτιώνει».

Από την άλλη, ο πατέρας της Δημήτρης Σαραβάκος ήταν πάντα low profile, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το lifestyle. Πώς, όμως, αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια; «Με στήριξε από την αρχή γιατί κατάλαβε ότι αυτό ήταν το όνειρό μου και ήταν θερμός με την απόφασή μου. Οπως ο πατέρας μου, είμαι και εγώ χαμηλών τόνων, πολύ προσεκτική με την προβολή μου και θέλω να υπάρχει σε όλα μέτρο».

Πόσο αγχωτικό, όμως, είναι για ένα παιδί να προέρχεται από δύο γονείς καταξιωμένους και αναγνωρίσιμους; «Εχει τα υπέρ και τα κατά του. Το θετικό είναι ότι έχω τη βοήθειά τους, λόγω εμπειρίας, αλλά και την αναγνωρισιμότητα του ονόματος».

 
 
 
 
 

Πηγή: THETOC

Όλη η επικαιρότητα