Lifestyle

Μόνικα Μπελούτσι: Αν ήμουν ομοφυλόφιλη η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο απλή

7b8d48a691f33e23c969605fa1ce38ee.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Όχι, δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη, όμως, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή», με αυτή τη φράση ξεκινά τη συνέντευξή της στην εφημερίδα Corriere della Sera, η φλογερή 50χρονη Μόνικα Μπελούτσι.

Η εκρηκτική Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε για τις Ιταλίδες, τις ερωτικές σχέσεις, το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ, για τον Αζέρο επιχειρηματία, ακόμα και για τον Φρανσουά Ολάντ.

Ερωτηθείσα για το σεξ και τι ρόλο έχει στη ζωή ενός ζευγαριού απάντησε: «Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά».


www.protothema.gr

Σχετικά για την επαφή της με τους άνδρες, αποκάλυψε ότι δεν ήταν πάντα εύκολη, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν «όχι να με προστατεύουν, αλλά να με έχουν δική τους. Έχω πληρώσει πολύ ακριβά για την ανεξαρτησία μου».

Η Μόνικα Μπελούτσι, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τους γάμους της, τον πρώτο με τον φωτογράφο Κλάουντιο Κάρλος Μπάσο, από τον οποίο χώρισε έξι μήνες μετά, και αυτόν με τον Βενσάν Κασέλ που διήρκησε 18 χρόνια.

«Με τον Βενσάν Κασέλ γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας “L’appartement”. Υπήρχε μία έλξη ακαταμάχητη. Η σχέση τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Σήμερα μας ενώνει μία βαθιά αγάπη: θα έτρεχα σε εκείνον αν είχε ανάγκη και εκείνος θα έκανε το ίδιο. Περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο βουνό, με τις κόρες μας», δήλωσε.

Όσο για το αν ο πρώην σύντροφός της έχει άλλη σχέση, απάντησε πως δε γνωρίζει, αλλά συμπλήρωσε ότι εκείνη είναι μόνη, τονίζοντας πως όσα γράφτηκαν για τον Αζέρο επιχειρηματία «είναι ανοησίες».

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δε φοβάμαι», είπε αποφασιστικά η αμφιλεγόμενη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πολλών κινηματογραφικών ταινιών.

Πως σχολίασε, όμως, την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία και τι είπε για τον Γάλλο πρόεδρο, η Μπελούτσι που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία;

«Ψηφίζω, ναι. Ανέκαθεν υποστήριζα την Αριστερά. Δεν γνωρίζω τον Ματέο Ρέντζι, όμως, βλέπω ότι είναι πολύ αγαπητός και αυτό με κάνει να ελπίζω. Τον Ολάντ τον γνώρισα στο προεδρικό Μέγαρο, αλλά σας παρακαλώ μη με κάνετε να μιλήσω για το σκάνδαλο. Η Κάρλα Μπρούνι; Την γνωρίζω εδώ και 30 χρόνια, ήμασταν συνάδελφοι. Είναι μία πανέξυπνη γυναίκα. Αλλωστε, δε μπαίνεις στο μέγαρο των Ηλυσίων τυχαία. Πιστέψτε με, εμείς οι Ιταλίδες, είμαστε ξεχωριστές», ολοκλήρωσε η 50χρονη Μπελούτσι που ο χρόνος δείχνει να μην την έχει αγγίξει.



Όλη η επικαιρότητα