Προγνωστικά

Μουντιάλ 2018: Να τελειώσουν τη δουλειά – Τα σημερινά προγνωστικά

Ακούστε το άρθρο

Ο τελευταίος – αριθμητικά – όμιλος, είναι ένας από τους πιο αμφίρροπους στο φινάλε του, καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση.

Με την Paynow μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες paysafe, moneysafe και paykasa από την άνεση της πολυθρόνας σας με ένα κλικ. Η paynow σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ.

Στο «Βόλγογκραντ», η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Πολωνία, που έχει ήδη αποκλειστεί. Η ομάδα από τη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου» προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία (ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς) ή ακόμη και με ήττα, αλλά υπό προϋποθέσεις. Ως τώρα, οι Ασιάτες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και θεωρητικά, θα ήταν άδικο να μείνουν έξω. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν χάσουν κι έρθει ισόπαλο το άλλο ματς. Όσο για την Πολωνία; Θέλει να μιμηθεί το Περού και τη Νότιο Κορέα, που αν και αδιάφορες στα φινάλε τους, πέτυχαν σπουδαίες νίκες, επί της Αυστραλίας και της Γερμανίας, αντίστοιχα. Επιθυμεί δηλαδή, ν’ αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Για να το πράξει πάντως, θα πρέπει να… μεταμορφωθεί και να παίξει πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να το πράξει. Επιπλέον, το πιθανότερο είναι να πάρουν και χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα. Η Ιαπωνία πάντως, θέλει να τελειώσει τη δουλειά και να γίνει η μοναδική ομάδα της Ασίας που συνεχίζει στη διοργάνωση. Η νίκη της προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση (στο 2,50 στη Novibet), όμως επειδή της κάνει και η ισοπαλία, αυτή η επιλογή κρύβει πολύ ρίσκο. Θα πάμε σε μία λίγο πιο… νορμάλ, με μικρότερο «αντίτιμο» και θα ποντάρουμε στον αριθμό των γκολ.

Στο «Κόσμος Αρένα» της Σαμάρα, γίνεται ο… τελικός του γκρουπ, ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Κολομβία. Όποια νικήσει περνάει. Η ισοπαλία βολεύει τη Σενεγάλη, αν δεν χάνει η Ιαπωνία στο άλλο ματς και τις δύο, αν χάνει η Ιαπωνία στο άλλο ματς. Η Σενεγάλη (αν προκριθεί θα είναι η μοναδική αφρικανική ομάδα που συνεχίζει) ήταν από αυτές που ξεχώρισαν θετικά ως τώρα, στη φάση των ομίλων. Είναι πολύ καλή επιθετικά, ανασταλτικά όμως, έχει κάποια κενά. Η Κολομβία αντέδρασε μετά την ήττα της από την Ιαπωνία στην πρεμιέρα, νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι της (την Πολωνία) και θα στηριχτεί στα μεγάλα της «αστέρια» (Φαλκάο, Χάμες), για να πάρει την πρόκριση. Πάντως αυτό, ίσως να μη γίνει… αναίμακτα. Ενδεχομένως δηλαδή, να φάει γκολ.

Δυάδα/ 7,35/ 10 μονάδες

Ιαπωνία – Πολωνία/ 2-3 Gοal/ 1,91

Σενεγάλη – Κολομβία/ 2 & GG/ 3,85 Προκαλέστε τη τύχη σας επισκέπτοντας ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ…

Πηγή: scorakias.com

…ή κάντε εγγραφή σε μία από τις παρακάτω στοιχηματικές online εταιρείες

Όλη η επικαιρότητα