Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2018: Όσα έγιναν στους χθεσινούς αγώνες

Ακούστε το άρθρο

«Δεν είμαι πορνοστάρ …» 

“Ήμουν απλά μοντέλο, δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου”, επιμένει η εκρηκτική Νατάλια Νεμτσίμοβα, που αναστατώνει με την παρουσία της τις κερκίδες του Μουντιάλ

Η Νατάλια Νεμτσίμοβα, η εντυπωσιακή κατάξανθη οπαδός της Ρωσίας στο Μουντιάλ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο καυτής φιλάθλου που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στις κερκίδες της διεθνούς διοργάνωσης.

Μαζί με τον τίτλο βέβαια κέρδισε και την «ρετσινιά» της πορνοστάρ, αφού η προσοχή που τράβηξε από τα διεθνή ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να βγουν στο φως άκρως ακατάλληλα βιντεάκια από το αμαρτωλό παρελθόν της.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα περισσότερα βραβεία MVP

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην φάση των ομίλων. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισπανική ομάδα έχει να παρουσιάσει τους περισσότερους ΜVP, βραβείο που δίνεται για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα. Σε 36 -έως τώρα- αγώνες, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν 5 τρόπαια. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λούκα Μόντριτς, έχουν από δύο ο καθένας και ο Ισκο, χάρη στο γκολ που σημείωσε με το Μαρόκο, πήρε επίσης το σχετικό βραβείο. Ο Πορτογάλος αναδείχθηκε MVP εναντίον Ισπανίας και Μαρόκου, ενώ ο Κροάτης με Νιγηρία και Αργεντινή, όπου σημείωσε γκολ σε καθένα από αυτά τα ματς.

Πρόστιμο της FIFA στην Αργεντινή

Δεν της φτάνουν όλα τ’ άλλα προβλήματα που έχει η Αργεντινή, έρχεται και η FIFA να της ρίξει «καμπάνα». Όπως ανακοινώθηκε, της επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 105.000 ελβετικών φράγκων για πολλά και επί μέρους παραπτώματα, στα οποία υπέπεσαν τόσο οι φίλαθλοί της στην εξέδρα όσο και οι ποδοσφαιριστές της στο ματς με την Κροατία.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία της Αργεντινής τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά μερίδας οπαδών της, επειδή πέταξαν αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα ομοφοβικού και προσβλητικού χαρακτήρα.

Τα πρώτα ζευγάρια των «16» και το πρόγραμμα

Τα εισιτήριά τους για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου σφράγισαν οι Ρωσία, Ουρουγουάη, Ισπανία και Πορτογαλία, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ και β’ ομίλου.

Η Ουρουγουάη το μεσημέρι της Δευτέρας επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας και πήρε την πρωτιά στον πρώτο όμιλο, ενώ οι οικοδεσπότες έμειναν στη δεύτερη θέση. Το βράδυ η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Μαρόκο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Ιράν-Πορτογαλία (1-1) κατέκτησε την πρώτη θέση στον β’ όμιλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στους 16 οι «φούριας ρόχας» θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία. Από την άλλη, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε δεύτερη και θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη.

Το παιχνίδι των Λατινοαμερικάνων με τους πρωταθλητές Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στο Σότσι και θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ το ματς των Ισπανών με τους διοργανωτές θα διεξαχθεί στη Μόσχα την Κυριακή (01/07) στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Ιουνίου
Ουρουγουάη – Πορτογαλία (21:00) (Fisht Stadium – Σότσι)

Κυριακή 1 Ιουλίου
Ισπανία – Ρωσία (17:00) (Luzhniki Stadium – Μόσχα)

«Κόλλησαν» στο «μηδέν» Γαλλία – Δανία, το Περού 2-0 την Αυστραλία

Γαλλία και Δανία παρουσίασαν κάκιστο θέαμα στην Μόσχα, έμειναν στο 0-0 που βόλευε και τις δύο και προκρίθηκαν στους «16» όπου οι Σκανδιναβοί θα βρουν απέναντί τους την Κροατία. Αποδοκιμασίες από την εξέδρα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στον άλλον απογευματινό αγώνα, νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε το Περού που κέρδισε με 2-0 την Αυστραλία που επίσης αποχαιρέτησε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Καρίγιο (18′) και Γκερέρο (50′) τα γκολ της νίκης.

To σημερινό πρόγραμμα

17:00 ΕΡΤ2 Μεξικό – Σουηδία

17:00 ΕΡΤ1 Νότια Κορέα – Γερμανία

21:00 ΕΡΤ2 Ελβετία – Κόστα Ρίκα

21:00 ΕΡΤ1 Σερβία – Βραζιλία

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και το Βέλγιο είναι πιθανό να εξελιχθεί στο πρώτο ματς στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο δεν θα θέλει να κερδίσει κανείς!

Όλη η επικαιρότητα