Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2018: Όσα έγιναν στους χθεσινούς αγώνες

Ακούστε το άρθρο

Μουντιάλ 2018: Όσα έγιναν στους χθεσινούς αγώνες

Τριάρα και κορυφή…

Ουρουγουάη και Ρωσία έπαιξαν για την πρώτη θέση του ομίλου και στο τέλος η ομάδα του Ταμπάρες με πειστική εμφάνιση ήταν εκείνη που έκανε το απόλυτο και κατέκτησε την κορυφή, κερδίζοντας με 3-0. Οι Ρώσοι στο πρώτο δύσκολο ματς έδειξαν σημάδια κατάρρευσης, παίζοντας με 10 παίκτες μόλις από το 36’, όταν ο Σμόλνικοβ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για να γνωρίσουν δίκαια την ήττα.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Κοάτες, Γοδίν, Λασάλτ, Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (63’ Ντε Αρασκαέτα), Νάντες (73’ Ροδρίγκες), Σουάρες, Καβάνι (90+3’ Γκόμες)

Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Ιγκνασέβιτς, Κουτσεπόβ, Κουντρισόβ, Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι (46’ Κουζιάεβ), Σαμέντοβ, Τσερίσεβ (38’ Φερνάντες), Αλ. Μιραντσούν (60’ Σμόλοβ), Τζιούμπα

Σαουδική μαγεία… στο 95΄

 Με ένα απίθανο γκολ στο 95′, με την μπάλα να περνάει από… όλα σχεδόν τα πόδια των παικτών της Σαουδικής Αραβίας, ο Αλ Νταουσαρί σκόραρε κι έδωσε στη χώρα του μια ιστορική νίκη γοήτρου! Φυσικά αναφερόμαστε στο Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος, όπου οι Σαουδάραβες κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό να επικρατήσουν με 2-1 και να πάρουν τους 3 πρώτους και τελευταίους τους βαθμούς στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνοντας στο μηδέν την παρέα του Σαλάχ που ναι μεν σκόραρε, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Φαραώ στη νίκη, μένοντας στο μηδέν βαθμολογικά.

Tα αποτελέσματα

1ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

Αγώνες 3ης Αγωνιστικής

25/06/18     ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  – ΡΩΣΙΑ :  3 – 0   

25/06/18     ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ :  2 – 1  

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ                Β      ΓΚΟΛ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ   9        5 – 0

ΡΩΣΙΑ                   6        8 – 4

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡ.   3        2 –  7

ΑΙΓΥΠΤΟΣ           0        2 – 6

2ΟΣ   ΟΜΙΛΟΣ

Αγώνες 3ης Αγωνιστικής

25/06/18  ΙΡΑΝ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ :

25/06/18  ΙΣΠΑΝΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ :

To σημερινό πρόγραμμα

3ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

Αγώνες 3ης Αγωνιστικής

26/06/18  (17.00) ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ       

26/06/18  (17:00) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ          Β.      ΓΚΟΛ

ΓΑΛΛΙΑ          6         3 – 1

ΔΑΝΙΑ             4         2 – 1

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  1         2 – 3

ΠΕΡΟΥ            0        0 – 2

4ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

Αγώνας  της 3ης Αγωνιστικής

26/06/18   (21.00) ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

26/06/18   (21.00) ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ           Β.     ΓΚΟΛ

ΚΡΟΑΤΙΑ        6       5 – 0

ΝΙΓΗΡΙΑ          3       2 – 2

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ   1       1 –  4

ΙΣΛΑΝΔΙΑ       1       1 – 3

«Ήμουν… μόνος σε αυτό το Μουντιάλ»

«Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν χάσαμε από λάθη μας. Έτσι παίξαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε τίποτα περισσότερο. Πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε. Στη διάρκεια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου … ήμουν μόνος, αγωνίστηκα, έκανα ό, τι μπορούσα, αλλά η μάχη δεν ήταν αρκετή για να κερδίσεις αγώνες του Μουντιάλ. Χρειάζεται να έχεις ποιότητα, και είχαμε πολύ λίγο από αυτή» τόνισε ο αρχηγός της Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο γηραιότερος τερματοφύλακας έπιασε πέναλτι!

Ο Εσάμ Ελ Χανταρί με τη συμμετοχή του με την Αίγυπτο έγινε ο γηραιότερος ever που παίζει σε Mundial και το γιόρτασε με απόκρουση πέναλτι κόντρα στην Σαουδική Αραβία.

Μεγάλος προπονητής, αλλά και…τραγουδιστής! 

Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και… καλός τραγουδιστής! Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο, ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, δέχθηκε την επίσκεψη του Κριστιάν Νοδάλ, ενός διάσημου συμπατριώτη του τραγουδιστή. Βλέποντας την κιθάρα δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει το «Αdiós Amor». Έχει ταλέντο…

Κερνάει σφηνάκια…

Έναν… ευρηματικό τρόπο να προσελκύσουν πελατεία σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι ενός μπαρ στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, κερνώντας σφηνάκια κάθε φορά που ο Νεϊμάρ πέφτει στον αγωνιστικό χώρο. Οι υπεύθυνοι της Sir Walter Pub έβγαλαν ανακοίνωση ενόψει του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου με τη Σερβία, κάνοντας γνωστό ότι κάθε φορά που ο Νεϊμάρ θα πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, οι πελάτες θα μπορούν να πίνουν ένα σφηνάκι τσάμπα!

Όλη η επικαιρότητα