Προγνωστικά

Μουντιάλ 2018: Τελευταίο και καλό – Τα προγνωστικά της ημέρας

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται απόψε και η φάση των «16» του Μουντιάλ και θα γίνει πλέον γνωστή η οχτάδα. Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Κολομβία και την Αγγλία.

Με την Paynow μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες paysafe, Μoneysafe και Paykasa από την άνεση της πολυθρόνας σας με ένα κλικ.

Η Paynow σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ.

Στο… μικρό (!) γήπεδο της Μόσχας στο οποίο διεξάγονται αγώνες του Μουντιάλ, το «Οτκρίτιε Αρένα» (που χωράει 45.000) θεατές, θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά σε αυτήν τη διοργάνωση ένα παιχνίδι. Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στη φάση των «16». Η Κολομβία, αν και ξεκίνησε με ήττα, πήρε την 1η θέση στον όμιλό της, όπως αναμενόταν. Η Αγγλία πήρε τα παιχνίδια που έπρεπε (τυχερή με την Τυνησία, εντυπωσιακή και… άνετη με τον Παναμά), έχασε από το Βέλγιο και τερμάτισε 2η στο δικό της γκρουπ, όπως αναμενόταν. Αυτό το ζευγάρι λοιπόν, ήταν ουσιαστικά «έτοιμο» από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση και οι δύο ομάδες προετοιμάζονταν γι’ αυτό.

Η Κολομβία δικαίως βρίσκεται εδώ, αν και δεν εντυπωσίασε (εκτός από το ματς με την Πολωνία). Διαθέτει αστέρια που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ξεχωρίζει φυσικά ο Φαλκάο, ενώ αν τελικώς παίξει κι ο Χάμες (έχει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ του), η ομάδα από τη λατινική Αμερική θ’ αποκτήσει ακόμη περισσότερη δύναμη. Η Αγγλία από την άλλη, είναι μία νεανική ομάδα, που την καθοδηγεί αρμονικά ο Χάρι Κέιν. Καλείται ν’ αποδείξει πως «ωρίμασε» και δεν είναι η… γραφική, που αποτελεί το ανέκδοτο όλων των διοργανώσεων, καθώς αδυνατεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Πάντως, χρειάζεται ακόμη δουλειά, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά ικανές επιθετικά κι όχι απόλυτα σταθερές ανασταλτικά. Η λογική λέει πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς αμφότερες θα προσπαθήσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές. Εντούτοις, θα ψάξουν και το γκολ και είναι αρκετά πιθανό να το πετύχουν. Η Αγγλία μοιάζει (τουλάχιστον στα μάτια μας) να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, όμως αυτήν μπορεί να την πάρει στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι. Γι’ αυτό και θ’ αποφύγουμε το combo με σημείο και θα πάμε σ’ ένα απλό… αμφίσκορο.

Κολομβία – Αγγλία/ G-G/ 2,20/ 15 μονάδες/

Δείτε την Αξιολόγηση των Νόμιμων Εταιρειών από το Scorakias.com

Πηγή: www.scorakias.com

Προκαλέστε τη τύχη σας επισκέπτοντας ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ…

…ή κάντε εγγραφή σε μία από τις παρακάτω στοιχηματικές online εταιρείες

Όλη η επικαιρότητα