Lifestyle My Name Is

Μy name is Famelou… Marianna Famelou!

famelou_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει Φιλολογία στην Πάτρα…

Η Μαριάννα Φάμελου ευρύτερα γνωστή στους χώρους της νεολαίας, χάρις στην εντυπωσιακή παρουσία της ως barwoman  σε Πύργο, Αμαλιάδα και Πάτρα, είναι η σημερινή καλεσμένη της στήλης…

 

 

Από τον Γιώργο Γουβιά

gougio@hotmail.com

 

 

 

Ποιο είναι το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου;

 

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς μου θα έλεγα πως είναι η θέληση, η επιμονή και η αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Το βασικό σου ελάττωμα;

 

Αυτό που σίγουρα είναι ανυπόφορο σε μένα είναι ότι είμαι κυκλοθυμική… (γέλια)

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου «motto»;

 

Να σκέφτεσαι σαν να μην υπάρχει παρελθόν και σαν να μην υπάρχει μέλλον. Να λες… «τούτη η στιγμή είναι ό,τι έχεις».

 

 

Τι σε ευχαριστεί περισσότερο δουλεύοντας ως barwoman;

 

Δουλεύοντας σε έναν χώρο διασκέδασης έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Βλέποντας λοιπόν τον κόσμο να χορεύει, να γελάει και γενικά να υπάρχει όμορφη διάθεση, αυτά που εισπράττεις, η ενέργεια που δίνεις και παίρνεις, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα γνωρίζοντας ότι για όλο αυτό που επικρατεί στο χώρο έχεις συμβάλει έστω και λίγο.

Οι φιλίες στο χώρο της νύχτας αντέχουν περισσότερο; 

Είμαι της άποψης ότι φιλίες δυνατές και πραγματικές είναι αυτές που υπάρχουν χρόνια, όταν γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον, όταν κάποιοι έχουν μεγαλώσει μαζί. Ωστόσο, πιστεύω πως ναι, φιλίες που αναπτύσσονται στον χώρο της νύχτας έχουν προοπτικές για κάτι πολύ καλό. Ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις καινούριους φίλους στη ζωή σου.

 

Ποια είναι η πιο έντονη nightlife-ανάμνηση που έχεις ως τώρα;

 

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που επιβάλλεται –νομίζω- να πω είναι ότι όταν συνυπάρχεις μαζί με ένα δυνατό team είτε είναι η παρέα σου είτε φίλοι σου από τον χώρο εργασίας, οι αναμνήσεις είναι πάντα έντονες.

 

Ποιες είναι οι διαφορές στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας σε σχέση με τον Πύργο και την Αμαλιάδα;

 

Η νυχτερινή διασκέδαση στην Πάτρα διαφέρει από την άποψη ότι διαθέτει περισσότερες επιλογές. Πολύ περισσότεροι φοιτητές, πληθώρα νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, άρα και περισσότερη κίνηση, ως επί το πλείστον από φοιτητές. Δεν θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης. Για μένα η κάθε πόλη έχει και τα καλά της και τα άσχημα της. Το καλοκαίρι όμως, κακά τα ψέματα, το ζεις όμορφα στις παραλίες του Πύργου και της Κουρούτας.

 

 

Πόσο έχει αλλάξει εσένα αλλά και τους νέους της ηλικίας σου η κρίση;

 

Η κρίση δυστυχώς έχει επηρεάσει όλες τις ηλικίες. Εμείς οι νέοι βρίσκουμε όμως διεξόδους και πιστεύω πως τα καταφέρνουμε καλά έως τώρα…

 

 

Σπουδάζεις Φιλολογία στην Πάτρα… μετά το πτυχίο ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

 

Όταν με το καλό έρθει το πολυπόθητο πτυχίο, σκοπεύω να συνεχίσω με ένα μεταπτυχιακό και ύστερα να ασχοληθώ με το αντικείμενό μου, είτε αυτό είναι στον ιδιωτικό τομέα είτε στον δημόσιο, ανάλογα και με την κατάσταση η οποία θα επικρατεί.

 

Ποια η σχέση σου με το διαδίκτυο και τα social media;

Διαδίκτυο και social media έχουν εισβάλει δυναμικά στις ζωές όλων μας. Θα έλεγα ότι η σχέση μου δεν είναι τόσο «ερωτική» με αυτά τα θέματα… Είναι τέτοια και τόση, όσο χρειάζεται. Δεν κάνω καταχρήσεις… (γέλια).

Τι σε κάνει να χαμογελάς;

 

Απλά πράγματα που όμως είναι και τα πιο σημαντικά. Από την ευτυχία και την υγεία των αγαπημένων μου προσώπων, μέχρι και τα αστεία με την παρέα μου!!!

 

Όλη η επικαιρότητα