WEB tv Ψυχαγωγία

My Style Rocks: «Αυτό είναι στα όρια του αντιαισθητικού, περπατάς και βλέπουμε τα οπίσθια σου»

Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μία φορά η Jayla (Ιουλία Ρούλα) τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με τη στυλιστική της επιλογή στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η οποία ήταν επιεικώς… καυτή, και το ντύσιμό της κρίθηκε προκλητικό από τη συμπαίκτριά της Ιωάννα Σιαμπάνη, αλλά και από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Βρε κορίτσι μου, τι είναι αυτό το πράγμα με εσένα; Ειλικρινά, με έχεις αποστομώσει! Είσαι τόσο όμορφο κορίτσι, πραγματικά, με τόσο ωραίο κορμί. Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν το έχεις ανάγκη. Δεν έχεις ανάγκη να είσαι τόσο προκλητικά ντυμένη. Αυτό είναι στα όρια του αντιαισθητικού. Αγάπη μου περπατάς και βλέπουμε τα οπίσθια σου!», σχολίασε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρατήρησε: «Είσαι εκρηκτική γυναίκα και αυτό δε χρειάζεται να το παρουσιάζεις τόσο έντονα, δεν το χρειάζεσαι αυτό. Φαντάζομαι ότι στο σπίτι σου δεν κατάλαβες πόσο κοντό είναι αυτό που φοράς. Είναι πάρα πολύ κοντό, θα το δεις και θα καταλάβεις μετά ότι είναι πάρα, πάρα πολύ κοντό. Και σκέψου ότι εμείς εδώ σε βλέπουμε από πάνω, σκέψου να σε βλέπει κάποιος από κάτω. Χαμός! Είναι πάρα πολύ κοντό, αλήθεια. […]

https://www.youtube.com/watch?v=Lka3dRk3Skc

Αυτό που φοράς σήμερα εσύ είναι πολύ προκλητικό. Σε βαθμό επικίνδυνο, δηλαδή είναι πραγματικά επικίνδυνο και να εκτεθείς και να μείνει και κανείς στο δρόμο σέκος. Οπότε αυτό μπορείς να το φορέσεις μόνο σε καλσόν, και μάλιστα opaque, και μπορεί και όχι, γιατί σηκώνεται τόσο πολύ που διαγράφεται πάρα πολύ ο ποπός. Επίσης, επειδή είναι πάρα πολύ μικρό όλο αυτό που βλέπουμε, είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η τσάντα. Δηλαδή η τσάντα είναι όσο είναι τα ρούχα σου. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις έτσι εύκολα, εκτός αν είναι ζητούμενο να περπατάς και να προκαλείς εγκεφαλικά ανεξέλεγκτα».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα