Lifestyle

My style rocks: Βικτώρια Καρύδα ala Lady Gaga – Δες όλες τις λεπτομέρειες του look της

Ακούστε το άρθρο

Το My style Rocks έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού πλέον είναι μία από τις απογευματινές μας συνήθειες. Τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τους κριτές του παιχνιδιού όσο και οι διαγωνιζόμενες κλέβουν την παράσταση με την κάθε ατάκα ή σχόλιο που θα ξεστομίσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που οι εν λόγω ατάκες είναι η αφορμή για μικρές συγκρούσεις και τσακωμούς ανάμεσα στα κορίτσια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, τα κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν συγκεκριμένα concepts. Η Βικτώρια Καρύδα καλέστηκε στο Los Angeles από την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Lady Gaga και όπως καταλαβαίνεις η εμφάνισή της έπρεπε να ταιριάζει στην εν λόγω περίσταση. Η Βικτώρια λοιπόν επέλεξε ένα mini φόρεμα από τη συλλογή του Βασίλειου Κωστέτσου σε φούξια απόχρωση και το συνδύασε με πολύχρωμες over the knee μπότες.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο make up artist Προκόπης Μακρυλάκης και απογείωσε την εμφάνιση. Ειδικότερα, επέλεξε ένα κραγιόν από γνωστή εταιρία καλλυντικών το οποίο υπογράφει η Lady Gaga και ταυτόχρονα ζωγράφισε στο πρόσωπο της Βικτώριας στρας τα οποία εμπνεύστηκε από τα φτερά του Ερμή. Ο Προκόπης, θέλησε να κρατήσει καθαρό το πρόσωπο του μοντέλου αναδεικνύοντας όμως παράλληλα τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Δες τις backstage φωτογραφίες:

Η Βικτώρια Καρύδα με τον makeup artist Προκόπη Μακρυλάκη

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα