Μύκονος: Ένα φωτεινό νησί, με ωραία ατμόσφαιρα, φανταστικές παραλίες & φιλόξενους ανθρώπους

Η αλήθεια είναι πως στη Μύκονο πήγα πρώτη φορά όταν ήμουν γύρω στα 28 με τον Αντώνη. Δεν είχα πάει πριν γιατί θεωρούσα πως παραήταν κοσμική…


Με τα χρόνια όμως, άλλαξα γνώμη γιατί στη Μύκονο έχεις πολλές επιλογές. Κάνεις διακοπές όπως ταιριάζουν σε σένα. Θέλεις κοσμικότητες; Εύκολο να τις ζήσεις. Θέλεις ηρεμία; Υπάρχουν πολλές επιλογές.Η Μύκονος έχει ωραία ατμόσφαιρα, είναι φωτεινό νησί, έχει φανταστικές παραλίες με γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα νερά και φιλόξενους ανθρώπους.

Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μια άλλη χώρα, όπου δεν υπάρχει κρίση και ο κόσμος έχει φτάσει στο νησί για να περάσει καλά, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα! Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει για τους τουρίστες.


Ένιωσα πολύ ωραία, που έβλεπα τόσο πολύ κόσμο να περπατάει στα Ματογιάννια με ενθουσιασμό και να φωτογραφίζεται ασταμάτητα. Γιατί η Μύκονος είναι «ταξίδι ζωής» για παρά πολλούς ανθρώπους που έρχονται από την άλλη άκρη της γης και είμαι υπερήφανη που ο συγκεκριμένος προορισμός βρίσκεται στη χώρα μου.

Βέβαια, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μικρό παράπονο για τις τιμές στις ξαπλώστρες, μου φάνηκαν σε γενικές γραμμές αρκετά ακριβές.


Φεύγω, λοιπόν από τη Μύκονο πολύ γεμάτη γιατί εδώ σου δίνεται η ευκαιρία να κανείς τόσα πολλά πράγματα που νομίζεις ότι βρίσκεσαι διπλάσιες μέρες!


Και επειδή διακοπές σημαίνει και καλή παρέα, ο φίλος μου ο Τάκης Λιβιεράτος με έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων.


…Με αγάπη Μαρία.

πηγή