Ηλεία

Μυρσίνη: Δολιοφθορές στον υδατόπυργο

Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι για δικούς τους παρανοϊκούς λόγους, χρονιάρες μέρες, βάλθηκαν να παίζουν με τους διακόπτες του υδατόπυργου της Μυρσίνης και να ταλαιπωρούν εκατοντάδες συμπολίτες τους.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Αποστολόπουλος που βρίσκεται στις επάλξεις 24 ώρες τη μέρα ανήρτησε τη διαμαρτυρία του στη σελίδα ενημέρωσης των συνδημοτών του.

«Ακόμη οι γιορτινές ημέρες δεν πέρασαν , αλλά πρέπει να σας ενημερώσω για μερικές κακόβουλες ενέργειες από ” άγνωστα ” άτομα, που έγιναν στο χωριό μας .

Αρχικά , γύρω στις 23:30 εχθές το βράδυ Σάββατο 4/1/2020, παρατηρήθηκε μειωμένη πίεση στο νερό ύδρευσης και το σύστημα τέθηκε υπό παρακολούθηση . Στις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας (Κυριακή) μετέβηκα στον υδατόπυργο της Μυρσίνης και στα αντλιοστάσια και διαπίστωσα πως οι διακόπτες τροφοδοσίας της υποβρύχιας αντλίας ήταν κατεβασμένοι και δεν λειτουργούσε η αντλία στη γεώτρηση στην περιοχή Λάγιου .

Επίσης στη γεώτρηση Μουλά ήταν κλειστή η βάνα εξόδου προς υδατόπυργο .

Αφού αποκατέστησα την κανονική λειτουργία στα αντλιοστάσια , πριν η ζήτηση για κατανάλωση νερού αυξηθεί, παρατήρησα πως είχε καταστραφεί και ο φωτιστικός διάκοσμος στην είσοδο του Κοινοτικού ιατρείου , που είχα εγκαταστήσει , με τη βοήθεια φίλου συμπολίτη εθελοντή . Κάποιοι είχαν κόψει τα καλώδια !!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο . Τα συμπεράσματα δικά σας . Αυτό μόνο που θέλω να πω είναι πως , το χωριό μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι !!! Έχει πρόεδρο, ο οποίος ημέρα και νύχτα παρακολουθεί την κανονικότητα στο χωριό και επεμβαίνει άμεσα όπου απαιτείται. Έχει και Συμβούλιο για να λαμβάνει τις αποφάσεις που πρέπει .

Ενημερώθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κεκάτος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζής , που με πληροφόρησαν πως σύντομα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων στην Κοινότητά μας και σε ολόκληρο το Δήμο»

Όλη η επικαιρότητα