Μυρσίνη Λεχαινών: Τρελή πορεία ΙΧ τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο δύο άνδρες [VIDEO]

Δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στον Πύργο -Θόρυβος και μουσική ξύπνησαν τους κατοίκους -Γυναίκα αστυνομικός ειδοποίησε  ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική..

Ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια μουσική σήκωσε στο πόδι κατοίκους της Μυρσίνης. Ήταν λίγο πριν τις 6 και οι κάτοικοι αντίκρισαν στην κεντρική οδό, ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες να έχει ανατραπεί αφού νωρίτερα είχε «καρφωθεί» σε τσιμεντένια κολώνα. Από την σφοδρή σύγκρουση, προφανώς μπλόκαρε το ραδιόφωνο. Γυναίκα αστυνομικός που εκείνη την ώρα μετέβαινε στην υπηρεσία της ενημέρωσε ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική.

 Ξέφρενη πορεία 30 μέτρων

Τι είχε συμβεί: Ξέφρενη πορεία περίπου 25-30 μέτρων διένυσε ΙΧ επιβατικό χθες τα ξημερώματα στη Μυρσίνη, παρασύροντας στο πέρασμά του κολώνες και τζαμαρίες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν  ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες θα μπορούσε να ήταν μοιραίο αν είχε συμβεί λίγη ώρα αργότερα.

Εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ

Συγκεκριμένα επιβατικό ΙΧ κινείτο από Λεχαινά προς Νεοχώρι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έτσι ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία.  Το αυτοκίνητο  ανέβηκε αρχικά  στο πεζοδρόμιο, ξερίζωσε την κολώνα κοινοτικού φωτισμού, πέρασε από την  είσοδο καφενείου, που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν κλειστό,  την διέλυσε ενώ  η κολώνα εκτοξεύτηκε στο εσωτερικό του καφενείου! Το αυτοκίνητο συνέχισε την ξέφρενη και ανεξέλεγκτη πορεία του, ξηλώνοντας καθρέπτη διασταύρωσης και μετρητές της ΔΕΗ. Τελικά κτύπησε σε τσιμεντένια κολώνα όπου και ανετράπη. Ο οδηγός και ο επιβάτης εγκλωβίστηκαν στο όχημα.

Κάτοικοι της  Μυρσίνης έντρομοι και αναστατωμένοι βγήκαν στο δρόμο και αντίκρισαν ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο. Αμέσως, από την αστυνομικό που μετέβαινε στην υπηρεσία της, εκλήθη  ασθενοφόρο  του ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Παράλληλα στο σημείο έφθασαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με δύο οχήματα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί και διατηρούσαν τις αισθήσεις τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετάφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Πύργου. Από τύχη δεν απέβη μοιραίο το ατύχημα, αφού το καφενείο όπου πέρασε μέσα η κολώνα ανοίγει λίγο μετά τις 7 το πρωί ενώ στο σημείο που τερματίστηκε η τρελή πορεία του ΙΧ συγκεντρώνονται εργάτες γης.

Η Τροχαία κάνει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες: