Ηλεία

Κήπο με… χασίς καλλιεργούσε 49χρονος στη Μυρσίνη – Συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ολόκληρο κήπο με χασισόδενδρα είχε διαμορφώσει στο αγρόκτημά του ένας 49χρονος στην Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ο οποίος έχει συλληφθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος είχαν πληροφορίες για την δράση του 49χρονου ημεδαπού και χθες το πρωί οργάνωσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και στην σύλληψή του.

Κατά τις έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο κτήμα που κατέχει ο 49χρονος σε αγροτική περιοχή της Μυρσίνης, εντόπισαν 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 2,50 έως 3,50 μέτρα.

Τα δενδρύλλια καλλιεργούσε ο 49χρονος σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (καβάντζες) και μάλιστα είχε επιλέξει σημεία στην πίσω πλευρά του αγροκτήματος, τα οποία περιβάλλονταν από βάτα έτσι ώστε να δενδρύλλια να έχουν φυσική κάλυψη και να μην είναι ορατά από τα… αδιάκριτα βλέμματα.

Τα δεκαοκτώ δενδρύλλια κάνναβης ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς άγγιζαν τα 3,50 μέτρα, και εκριζώθηκαν όλα από τους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό των δενδρυλλίων, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 49χρονου στη Μυρσίνη, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν επτά γραμμάρια αποξηραμένη κάνναβη.

Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα