Lifestyle

Μυστικός γάμος για τον Εντ Σίραν

Ακούστε το άρθρο

Ο σταρ της βρετανικής ποπ Ed Sheeran παντρεύτηκε την παιδική του φίλη, την 26χρονη παίκτρια του χόκεϊ Cherry Seaborn, με απόλυτη μυστικότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην ιδιοκτήτη έπαυλή του στο Σάφολκ της δυτικής Αγγλίας, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Sun, επικαλούμενη φίλο του ζευγαριού.

“Ο Ed παντρεύτηκε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ήταν πολύ ήρεμα, μόλις λίγοι παλιοί συμμαθητές, λίγα μέλη από την οικογένεια και ο παπάς”, δήλωσε ο φίλος του 28χρονου μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή. “Όλοι κι όλοι ήταν 40 άνθρωποι, ούτε η Taylor Swift, ούτε εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρίας, ούτε μέλη της βασιλικής οικογένειας ούτε σταρ της ποπ. Ο Ed δεν ήθελε τραλαλά, ήθελε κάτι πραγματικά γι αυτούς, έναν χειμωνιάτικο γάμο με λίγους καλεσμένους”.

Σύμφωνα με τον φίλο αυτόν, το ζευγάρι σκοπεύει να οργανώσει μια μεγάλη γιορτή έως το τέλος του καλοκαιριού για να γιορτάσει το γεγονός αυτό με περισσότερο κόσμο.

Ο Ed Sheeran είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2018 ότι επρόκειτο να παντρευτεί την παιδική του φίλη Cherry Seaborn.

“Αρραβωνιάστηκα μόλις πριν από τον ερχομό της νέας χρονιάς. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και οι γάτες μας επίσης είναι όλο χάδια και χαρές”, είχε ανακοινώσει ο τραγουδιστής στο Instagram, όπου έχει 18 εκατομμύρια ακόλουθους αναρτώντας και φωτογραφία του όπου διακρινόταν να φιλά την μνηστή του.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο σταρ είχε δηλώσει: “Είναι υπέροχο να γνωρίζεις διάσημους ανθρώπους αλλά μια μέρα αυτό τελειώνει, αυτό δεν είναι η ζωή, δεν είναι η πραγματικότητα”, στην εφημερίδα The Sunday Times προσθέτοντας: “Και ξέρω ότι η Cherry είναι το μόνο πρόσωπο που θα είναι πάντα εδώ”.

Ο Ed και η Cherry γνωρίζονται από τα 11 τους από το σχολείο τους στο Σάφολκ. Η δική τους ιστορία αγάπης άρχισε το 2015. Στο τέλος του 2017, ο Sheeran ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν.

Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πληροφορίες από Mirror

Όλη η επικαιρότητα