ΕΠΣ Ηλείας

Ν. Κόροιβος Κατσαρού – ΑΠΟ Κουρτεσίου 3-4: «Ζωντανός» σε ματς ροντέο!

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπασε καρδιές διεξήχθη χθες στο Κατσαρού εκεί όπου το Κουρτέσι επικράτησε με 4-3 του Νέου Κόροιβου και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία έστω μέσω των πλέι άουτ σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι πάντως εκφράζουν τρομερά παράπονα για την διαιτησία Σταυρόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Α. Κωστόπουλο ενώ στο 30’ ο Μητρόπουλος έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι στο 44’ μείωσαν με τον Τόλια σε 1-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ και πάλι ο Μητρόπουλος έδωσε αέρα δυο τερμάτων στον ΑΠΟΚ για το 1-3 και λίγα λεπτά αργότερα το γκολ του Γαλανόπουλου από πλευράς Κατσαρού ακυρώθηκε για «θέατρο» του Μαρνέρα στην αρχή της φάσης προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες. Στο 65΄ ο Τόλιας με νέα κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και στο 75΄ ο Κουλούρης έκανε το 2-4. Στο 78΄ οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Βλασσόπουλου (έντονη διαμαρτυρία) και Κωστόπουλου (διαπληκτισμός). Στα εναπομείναντα λεπτά, το μόνο που κατάφερε το Κατσαρού ήταν να μειώσει στο τελικό 3-4 με τον Ψάρρη να γράψει το 3-4 αφού στο 85’ ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου όμως ο διαιτητή έδειξε «παίζετε».

Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Πανόπουλος, Νταρζάνος (75΄ Γιαννόπουλος), Παπανδρέου (46΄ Ηλιόπουλος), Ι. Σπηλιωτόπουλος, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Μαρνέρας, Ψάρρης, Βλασσόπουλος, Γαλανόπουλος, Νικολακόπουλος.

ΑΠΟΚ: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος, Καραχάλιος, Α. Α. Καπώνης (77΄ Αλ. Σπ. Καπώνης), Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης (46΄ λ.τρ. Κουλούρης), Αντωνόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα