Πολιτική

Να μοιράζεται την εβδομάδα του μεταξύ Βουλής και Μαξίμου σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακούστε το άρθρο

Εισηγήσεις προκειμένου τις μισές ημέρες της εβδομάδας να βρίσκεται στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου δέχεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πρωθυπουργός.

Πρόκειται για αίτημα που βρίσκει σύμφωνους σχεδόν όλους τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καθώς το σκεπτικό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβαίνει στο Κοινοβούλιο συχνότερα προκειμένου να έχουν απευθείας επαφές με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας – όποτε κρίνεται βέβαια απαραίτητο ή όποτε ένα ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί σε επίπεδο υπουργών ή κατώτερων βαθμίδων.

Ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης το σκέφτεται σοβαρά πάντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο (αν όχι να πηγαίνει τις μισές μέρες, τουλάχιστον κάποιες εξ αυτών) καθώς έχει ούτως ή άλλως υποσχεθεί ότι οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτούς.

Παράλληλα εκτιμά ότι με μια τέτοια κίνηση θα πυκνώνει και η παρουσία των βουλευτών στο κοινοβουλευτικό μέγαρο καθώς η αλήθεια είναι ότι μερικοί έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις τους κάτι που προφανώς δεν αρέσει καθόλου στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρο Καλαφάτη.

via

Όλη η επικαιρότητα