Περίεργα

Να πώς καταστρέφεται μια Ferrari αξίας 225.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο
Ο οδηγός μιας πολυτελούς Ferrari, αξίας 225.000 ευρώ, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό ανετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το αμάξι ήταν καινούριο και ο οδηγός το είχε αποκτήσει μόλις μια ώρα πριν το συμβάν.

Η Ferrari 430 Scuderia, μοντέλο υψηλής απόδοσης, συνετρίβη στον αυτοκινητόδρομο Μ1, κοντά στη διασταύρωση 37 στο νότιο Γιορκσάιρ το απόγευμα της Πέμπτης, και δεν έμειναν, παρά μόνο κομμάτια διάσπαρτα.

Ο οδηγός βγήκε από το αμάξι με γρατζουνιές και μελανιές και είναι εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το αμάξι έφυγε από την πορεία του. Αρχικά, εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά, φτάνοντας σε μια τράπεζα και κατέληξε σε χωράφι, όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες. Χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σε ανάρτησή της στο Facebbok, η αστυνομία του Γιορκσάιρ ανακοίνωσε ότι «Οι αρχές ζήτησαν από τον οδηγό να τους ενημερώσει σχετικά με το τι αμάξι είχε κι εκείνος απάντησε ‘ήταν μια Ferrari’.

»Με το ύφος πληγωμένης περηφάνιας, ο οδηγός συνέχισε ‘μόλις το απέκτησα, το παρέλαβα μια ώρα πριν’».

Η αστυνομία ζήτησε από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας που τις τελευταίες εβδομάδες «σημειώθηκαν αρκετά τέτοια περιστατικά, κατά τα οποία ο τρόπος οδήγησης δεν συνάδει με το δρόμο και τις καιρικές συνθήκες».

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα