Αργολίδα

Ναύπλιο: «Αγιασμένο»… πέναλτι! [video]

Ακούστε το άρθρο

Αγιασμό έκανε εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του “Ναυπλίου 2017” στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2019…

Στον Αγιασμό της ομάδας του Ναυπλίου βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο Ιερέας π. Κωνσταντίνος Σέρρος που για ακόμα μια φορά έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες που… ζήλεψαν ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αφού τέλεσε τον αγιασμό, σκόραρε από το σημείο του πέναλτι ενώ στην συνέχεια άφησε άφωνους παίκτες και τεχνικούς με την άρτια τεχνική του.

Να υπενθυμίσουμε πως, την ομάδα έχει δημιουργήσει ο διεθνής ποδοσφαιριστής και Ναυπλιώτης στην καταγωγή Παναγιώτης Ταχτσίδης. Φέτος το Ναύπλιο 2017 αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική κατηγορία έχοντας μια εκπληκτική πορεία τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο για τον πάτερ Κωνσταντίνο Σέρρο, είναι το γούρι της ομάδας καθώς και τα τρία χρόνια που τελεί τον αγιασμό η ομάδα κατακτά τα πρωταθλήματα συνεχώς. Ο ίδιος δηλώνει ποδοσφαιρόφιλος και φίλαθλος του Ναυπλιο 2017 αλλά και φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς δεν χάνει την ευκαιρία και για ένα τρίποντο!!!

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τον αγιασμό και το σουτ του π. Κωνσταντίνου αλλά και τι δήλωσε στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Μαντζούνης:

Όλη η επικαιρότητα