Ναύπλιο: Ανήλικος συνελήφθη με πλαστά ευρώ και χασίς

Στα ίχνη ενός 33χρονου παραχαράκτη βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, μετά τη σύλληψη ενός ανήλικου παιδιού που επιχείρησε να ψωνίσει με πλαστό χαρτονόμισμα στο Ναύπλιο. Μάλιστα, στην κατοχή του μικρού κατασχέθηκαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης!

Ο ανήλικος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, καθώς ταίριαζε με την περιγραφή που είχε δώσει ένας επιχειρηματίας της πόλης τον οποίο πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Και πράγματι, στην κατοχή του βρέθηκαν άλλο ένα πλαστό χαρτονόμισμα και ποσότητα χασίς βάρους 17 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν επιπλέον 20,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης!

Ο νεαρός αποκάλυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι προμηθεύτηκε τα πλαστά χαρτονομίσματα και τα ναρκωτικά από έναν 33χρονο, ο οποίος δεν εντοπίστηκε αναζητείται. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

 

protothema.gr