Πολιτισμός

Ναύπλιο: Τριήμερο απόκριες, πειρατικό πάρτι στο Φουγάρο

Ακούστε το άρθρο
Τη φετινή Αποκριά, ο χώρος τέχνης Φουγάρο στο Ναύπλιο κάνει πειρατική «επίθεση» με εκδηλώσεις-εκπλήξεις, χορό, τραγούδι, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Retro Swing Μασκέ Πάρτι την Παρασκευή 24/2 στις 22:00.

​Ντυθείτε μασκαράδες και χορέψτε στους τρελούς αποκριάτικους ρυθμούς της DJ Χριστίνας Μπρούσαλη που μας ταξιδεύουν από τα 40’s έως και τα 80’s.

Σε μία συναυλία, οι Latin Gipsy Quartet μάς καλούν το Σάββατο 25/2 στις 22:00 το βράδυ να βγάλουμε τον πειρατή που κρύβουμε μέσα μας στο Μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι του Φουγάρου.

Καραόκε Πάρτι Μασκέ. Την Κυριακή 26/2, στις 20:00 το Φουγάρο μάς προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στο τραγούδι (χωρίς κριτική επιτροπή και «αποχωρήσεις») στο καραόκε πάρτι της εθελοντικής ιατρικής ομάδας «Διγενής Ακρίτας».

Κυνήγι Θησαυρού για… μεγάλους (από 12 ετών και πάνω).

Την Κυριακή 26/2 στις 20:00 πραγματοποιείται κυνήγι θησαυρού, το οποίο ξεκινά από το Πειρατικό Κέντρο του καφέ  για μεγάλους από 12+ ετών. Ο αριθμός είναι περιορισμένος. Έπαθλα-εκπλήξεις για τους νικητές και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 12:00 το μεσημέρι, τα παιδιά καλούνται να ακολουθήσουν τα χνάρια του Ε.Τ. του εξωγήινου. Παιχνίδι, χορός και διασκέδαση, face-painting, μπαλόνια και εκπλήξεις.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα