Lifestyle

Νανά Καραγιάννη: «Πρέπει να σταματήσουν να λένε ότι πεθαίνω. Έλεος!»

karagianni.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται τόσο πολύ και έντονα με το δικό μου θέμα όταν ξεκάθαρα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα γύρω μας, αλλά και πολύ πιο σημαντικοί άνθρωποι από εμένα, πολύ πιο αναγνωρίσιμοι. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με όλη την δύναμή και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να λένε πως πεθαίνω. Έλεος πια με αυτό. Είμαι εδώ και παλεύω», δήλωσε η Νανά Καραγιάννη στο Χάι και συνέχισε:

«Εξεπλάγην όταν έμαθα από συναδέλφους ότι χωρίζω, όχι μόνο γιατί δεν ισχύει αλλά και γιατί δεν έδωσα τέτοιο ερέθισμα. Απεναντίας είχαμε καταντήσει γραφικοί με τις κοινές μας φωτογραφίες- αφιερώσεις – καρδουλίτσες και αγάπες γιατί έτσι είμαστε και στο σπίτι μας. Γεγονός όμως είναι ότι αυτή η υπερέκθεση δεν κάνει καλό σε καμία σχέση και κανένα γάμο γι’ αυτό και εγώ θα φωτογραφίζω τον κούκλο αντρούλη μου πιο επιλεκτικά».

Μάλιστα, η Νανά Καραγιάννη δήλωσε πως αν χώριζε θα ενημέρωνε η ίδια όσους είναι στο πλευρό της και την στηρίζουν. Όσον αφορά το αφιέρωμα που της έκαναν στην Τουρκία είπε: «Αν λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγήν για τα κορίτσια εκεί, τότε μακάρι να γίνουν και άλλα. Δεν έχει σημασία η χώρα, αλλά το να βοηθήσει όποιον υποφέρει από κάτι τόσο σύνθετο και δύσκολο».

Όλη η επικαιρότητα