Lifestyle Γυναίκα Ηλεία Συνεντεύξεις

Νάσια Βούρτση: Στο… μικροσκόπιο μιας «καλλονής»!

Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές λένε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική, αλλά στην περίπτωση της Νάσιας Βούρτση κάτι τέτοιο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν ισχύει. Διαθέτει μοναδική εξωτερική εμφάνιση και ένα ιδιαίτερα καλλιεργημένο πνεύμα, συνδυασμός που σπανίζει.

Γεννημένη στον Πύργο, μετακόμισε στην Αθήνα στα 12 της και επέστρεψε μόνιμα και πάλι στον Πύργο στα 16 της. Σπουδάζει ψυχολογία στα αγγλικά σε πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας, ενώ παράλληλα έχει επαγγελματική ενασχόληση με τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Έχοντας επιλέξει ένα δύσκολο χώρο όπως αυτός του μόντελινγκ, προσπαθεί χάρη στο ταπεραμέντο της και την ομορφιά της να αναδειχθεί στο χώρο.

Έχει συμμετοχή σε αρκετές φωτογραφήσεις νυφικών, ρούχων και εσωρούχων, με το αποτέλεσμα να αφήνει πολλούς με το «στόμα ανοιχτό».

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πατρίς» στην οποία αναφέρεται στο ξεκίνημά της, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, στις εργασίες της, στα ριάλιτι ομορφιάς, στα μελλοντικά της σχέδια και τα προσωπικά της θέλω:

Από ποια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με τον ιδιαίτερα ενδιαφέρον χώρο του μόντελινγκ;

Η ενασχόληση μου με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν ήμουν 20 χρόνων περίπου αν και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω από πολύ μικρότερη ηλικία αλλά η μητέρα μου δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με αυτό.

Υπήρξε κάποια αφορμή ή πρόσωπο που σε οδήγησε στην ενασχόλησή σου με τον τομέα αυτό;

Η αφορμή ήταν ένα κάστινγκ για την H&M με τη Βίκυ Καγιά.

Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό; Σε τι δουλειές έχεις συμμετάσχει μέχρι στιγμής;

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο Mercado και στο Sherlock αλλά συγχρόνως προσπαθώ να κλείνω δουλειές και πάνω στο μόντελινγκ.

Οι εποχές είναι δύσκολες. Θεωρείς ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το χώρο σας και αν ναι, σε τι βαθμό;

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ το χώρο. Το μόντελινγκ δυστυχώς δεν πληρώνεται όπως πληρωνόταν παλιά γι αυτό όλοι προσπαθούν να κλείσουν δουλειές πολύ φθηνότερα ή ακόμα και χωρίς καθόλου πληρωμή.

Θα τολμούσες μια στροφή στην καριέρα σου με την επιλογή ηθοποιίας ή τραγουδιού, σε περίπτωση που δυσκόλευαν τα πράγματα με το μόντελινγκ;

Γενικά δεν μ αρέσει να λέω όχι στη ζωή μου και να κλείνω πόρτες αλλά πραγματικά ούτε εσείς θα θέλατε να ασχοληθώ με το τραγούδι. Από φωνή κορμάρα!

Μιας και τα ριάλιτι είναι της μόδας, θα συμμετείχες ποτέ σε ριάλιτι ομορφιάς και αν ναι, για ποιο λόγο;

Είχα δηλώσει πέρυσι συμμετοχή στο GNTM και είχα περάσει το πρώτο κάστινγκ όπου σε βλέπει μόνο η παραγωγή αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω στο bootcamp.

Έχεις ξεχωρίσει συνεργασίες; Έχεις μετανιώσει ποτέ για άλλες;Με ποια άτομα θα επιθυμούσες να συνεργαστείς στο μέλλον;

Όλες μου οι συνεργασίες μέχρι τώρα ήταν εξαιρετικές. Έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους μέσα στο χώρο. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου που θα ήθελα να συνεργαστώ αλλά εύχομαι και οι υπόλοιπες συνεργασίες που θα έρθουν να είναι εξίσου δημιουργικές.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου επαγγελματικά; Να περιμένουμε κάτι δυνατό;

Δεν αποκαλύπτω ποτέ τα σχέδια μου.

Πως θα περιέγραφες τη Νάσια με λίγα λόγια; Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Είμαι πολύ κοινωνική, δημιουργική και δραστήρια. Μου αρέσει να αναζητώ τις νέες τάσεις όσο και να περνάω χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Επειδή υπάρχει ένας φόβος γενικότερα για την προσέγγιση μιας γυναίκας από έναν άντρα, πιστεύεις ότι όταν σε πλησιάζουν κομπλάρουν; Ποιος είναι ο ιδανικός για σένα;

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα πως νιώθει ένας άνθρωπος ειδικά όταν προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Προσωπικά δεν πιστεύω στον ιδανικό και τέλειο σύντροφο, αλλά σε αυτόν που θα σε κάνει να θέλεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Που βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το μέλλον γιατί θέλω να ζω το τώρα.

Κλείνοντας, συμβούλεψε νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ επαγγελματικά.

Να ξέρουν τι αξίζουν και να μην αφήνουν κανέναν και τίποτα να τους αποτρέψει από τα όνειρα τους. Και να τρώνε καλά!

Όλη η επικαιρότητα