Lifestyle

Ναταλία Δραγούμη: “Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην δουλειά μου”

Ακούστε το άρθρο

Η Ναταλία Δραγούμη, με χρόνια εμπειρίας στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση, θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς. Φέτος την απολαμβάνουμε τόσο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στην θέση μου”, όσο και στην θεατρική παράσταση “Αλέξης Ζορμπάς” στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού.

Με αφορμή τις δεκάδες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε την δική της εμπειρία σε συνέντευξή της στο ένθετο Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

“Ναι, έχει συμβεί να δεχτώ παρενόχληση, αλλά εγώ μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν λεκτική η παρενόχληση, το ξέκοψα και δεν έχασα και την δουλειά μου. Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν, για αυτό έχουν γίνει από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων τέσσερα σποτ. Τα έχει σκηνοθετήσει η Όλγα Μαλέα για να βοηθήσουν γυναίκες. Σε ένα από αυτά παίζω και εγώ”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για τα παράπονα που της κάνουν τα παιδιά της, εξαιτίας του απαιτητικού επαγγελματικού προγράμματός της: “Μου κάνουν παράπονα, αλλά ξέρουν ότι είναι η δουλειά μου. Δεν έχουν γνωρίσει κάτι άλλο σαν μαμά. Το συγκινητικό είναι πως νιώθω κάποιες φορές την στεναχώρια τους και αυτό με τσακίζει. Βρίσκω χρόνο, αλλά πιστεύω πως είμαι μια γυναίκα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένεια. Προσπαθώ να συνδυάσω και τα δυο και πιστεύω πολύ στην οικογένεια. Ο σύζυγός μου κάνει παράπονα, αλλά πάντα σε μορφή αστείου. Τις συζητάμε πολύ μαζί τις επιλογές που κάνω”.

Πηγή tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα