Lifestyle

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με τον σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί»

Ακούστε το άρθρο

Τη χαρακτήρισαν «φαινόμενο», έγραψαν πως είναι «η ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού». Είπαν επίσης ότι είναι «η συνέχεια των μεγάλων ερμηνευτριών», ότι «έχει ένα ρομαντισμό συνδυασμένο αριστοτεχνικά με έναν τσαμπουκά». Η Νατάσσα Μποφίλιου εδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο κυπριακό περιοδικό Omikron.

Αλήθεια, πότε ένιωσες τραγουδίστρια;

Το κατάλαβα αργά, το 2011. Πριν δεν ήξερα αν οδηγεί κάπου… Παρόλο που δούλεψα σκληρά και πίστευα σε αυτό… Ήταν η φόρα που είχαμε για να κάνουμε τραγούδια, η σχέση μου με τα παιδιά, το πόσο μου άρεσε. Πάντα όμως αμφισβητούσα τη σφραγίδα και αν αυτό είναι που θέλω να κάνω. Έτσι είμαι όμως. Πάντα θέλω να έχω plan b και plan c. Ο φόβος μου ήταν να μην τα καταφέρουμε, να μην επιβιώσουμε. Και μέχρι το 2011 δεν βιοποριζόμασταν απ’ τη μουσική.

Σοβαρά;

Απόλυτα. Έβγαιναν πολύ λίγα χρήματα που δεν έφταναν ούτε για τα βασικά. Με αυτό ως δεδομένο είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι «εγώ θα γίνω στανταρτ τραγουδιστής». Ούτε ένιωθα την ασφάλεια ότι αυτό που κάνουμε θα πετύχει ένα crossover για να πω είμαι τραγουδίστρια. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι αυτό είναι το επάγγελμά μου, είμαι επιτυχημένη σε αυτό και ότι δεν θα είναι τόσο βραχεία η διαδρομή. Τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτομαι τι θα κάνω στη μουσική τα επόμενα 10 χρόνια ενώ πριν δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα.

Plan B υπάρχει ακόμα;

Ναι. Έχω σκεφτεί πολλές εναλλακτικές. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι η μουσική για μένα δεν είναι επιβίωση ή πλαίσιο. Είναι επιλογή. Αν δεν είχα εναλλακτική τότε θα έπρεπε να κάνω εκπτώσεις και δεν θέλω να τις κάνω. Ξέρω ότι αν δεν μου κάτσει, θα κάνω άλλα πράγματα. Είμαι παιδί μιας οικογένειας που είναι βιοπαλαιστές. Ξεκίνησαν απ’ το μηδέν και είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα με επιτυχίες και αποτυχίες στη ζωή τους. Είδα λοιπόν πολλές φορές πώς μεταλλάσσει κανείς μια αποτυχία σε επιτυχία και πως η επιτυχία μπορεί να φέρει αποτυχία. Και έχουμε όλοι μια τάση να λέμε «να ζήσουμε και ό,τι γίνει». Παιδί τους είμαι επομένως και γω έτσι είμαι.

Πόσο δύσκολο είναι με την επιτυχία που βιώνεις να μην καβαλήσεις το καλάμι;

Καταλαβαίνω γιατί κάποιος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει, αλλά εμένα δεν μου είναι εύκολο να το κάνω αυτό. Το βλέπω ρεαλιστικά.

Εσύ δεν πέρασες, έστω και παροδικά, απ’ τα χωράφια της αλαζονείας;

Δεν πέρασα και ούτε πρόκειται να το κάνω εκτός αν τρελαθώ. Μου φαίνεται τελείως παράλογο γιατί κάνω την ίδια ζωή, έχω τους ίδιους φίλους και τους ίδιους ανθρώπους γύρω μου. Μου φαίνεται παράξενο το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να μπερδευτεί. Αυτό που μας συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του ταλέντου και της δουλειάς μας, είναι κάτι που τελειώνει όταν κατέβεις απ’ τη σκηνή.

Μα ουσιαστικά δεν τελειώνει. Σε αναγνωρίζουν και κάτω απ’ αυτήν πια. Ξέρουν για τη ζωή σου, τους προβληματισμούς σου, την περιοχή που μένεις, τους φίλους σου, τα γκομενικά σου.

Ήμουν πάντα ένα πολύ κοινωνικό παιδί και ίσως αυτό να παίζει ένα ρόλο στο να μην χάσω τον προσανατολισμό μου. Εξακολουθώ όταν περπατώ στην Καλλιθέα κάθε πρωί να χαιρετάω όλο τον κόσμο και να καλημερίζω τους πάντες. Πάντα το έκανα αυτό. Το μόνο που άλλαξε ενδεχομένως είναι ότι μπορεί να με χαιρετίσει κάποιος και θα με κάνει να σκεφτώ «τόση ώρα που μιλάς ρε Νατάσσα έχεις πει καμιά μαλακία;». Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει ότι το Νατάσσα Μποφίλιου αφορά την εργασία μου και τη σκηνή. Κάτω απ’ αυτή είμαι η Νατάσσα που ήμουν πριν 5 χρόνια και πριν 25 με ό,τι με έχει εξελίξει, με ό,τι είναι στραβό πάνω μου.

Σκέφτηκες πώς θα είσαι ως μάνα; Εάν θα είσαι και εκεί υπερπροστατευτική;

Όχι γιατί δεν το έχω σκεφτεί. Κάποιες φάσεις περνάει απ’ το μυαλό μου αλλά είναι μακρινό…

Για εσάς τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχει αντίστροφη μέτρηση.

Μου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα παιδί. Είναι πιθανά όλα τα σενάρια. Εάν γίνει όμως θέλω να το κάνω αφοσιωμένα και όσο καλύτερα μπορώ γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη ευθύνη.

Θέλεις να παντρευτείς να κάνεις οικογένεια;

Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί… Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας.

Το ότι τα media αρχίζουν να ρωτάνε πια περισσότερο για την προσωπική σου ζωή σε αγχώνει;

Δεν θα γίνει όμως με ένα κίτρινο τρόπο. Απ’ την άλλη είμαι 34 επομένως θεωρώ λογικό κάποιος να με ρωτάει αν θα κάμω παιδί κι αν θα παντρευτώ. Δεν με έχει κάνει κανείς να νιώσω ότι ρωτάει κουτσομπολίστικα ή κίτρινα. Ούτε θα απαντούσα σε κάτι πιο πικάντικο.

Ερωτεύτηκες με πάθος Νατάσσα;

Αλίμονο! Αν και έχω ερωτευτεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου… Ούτε έχω ζήσει δράματα ερωτικά. Ήταν νορμάλ τα πράγματα.

Ερωτεύεσαι εύκολα;

Πολύ δύσκολα θα βρω έναν άνθρωπο να τον εμπιστευτώ, να τον πιστέψω και να είμαι μαζί του. Πιστεύω στην αγάπη, στην ερωτική διάθεση αλλά ήταν δύσκολο να πω ότι με αυτόν θέλω να περάσω τη ζωή μου. Η πιο έντονη και σοβαρή σχέση μου είναι αυτή που είμαι τώρα.

Τι ερωτεύτηκες σε αυτόν;

Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.

Πηγή: govastileto

Όλη η επικαιρότητα