Αθλητισμός

NBA: Tο βίντεο με τα «καλύτερα» του Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Ακούστε το άρθρο

Το show time του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game 2017 συνεχίζει να μονοπωλεί όλα τα βίντεο και τα αφιερώματα στο NBA. Ο ίδιος ο Γιάννης έκανε και την σχετική πλάκα για το αν μπορούσε να αναδειχθεί MVP.

Ο Άντονι Ντέιβις μπροστά στο κοινό της ομάδας του στη Νέα Ορλεάνη αναδείχθηκε MVP του All Star Game με 52 πόντους (ρεκόρ, καταρρίπτοντας τους 42 του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν) και 10 ριμπάουντς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έκλεψε και εκείνος την παράσταση με την δική του παρουσία.

2017 02 20T035357Z 1710556311 NOCID RTRMADP 3 NBA ALL STAR GAME EASTERN AT WESTERN(Κάρφωμα από τον MVP του All Star Game Άντονι Ντέιβις – Πηγή: Reuters / Bob Donnan-USA TODAY Sports)

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το NBA επέλεξε και το δικό του σόου καρφωμάτων για ένα από τα σπέσιαλ βίντεο αφιερώματα στην γιορτή του Αμερικανικού μπάσκετ.

2017 02 20T031601Z 856596484 NOCID RTRMADP 3 NBA ALL STAR GAME EASTERN AT WESTERN
(το κάρφωμα του Αντετκούνμπο πάνω από το κεφάλι του Κάρι – Πηγή: Reuters / Bob Donnan-USA TODAY Sports)

Τα ρεκόρ του Αντετοκούνμπο

Το κάρφωμα πάνω από το κεφάλι του Κάρι και οι αντιδράσεις θαυμασμού συμαπικτών και αντιπάλων, δεν θα μπορούσε να λείπει προφανώς και από το βίντεο που ετοίμασαν οι Μιλγουόκι Μπακς στον άσσο τους με όλες τις κορυφαίες του στιγμές στο παιχνίδι. Ο Αντετοκούνμπο με τους 30 πόντους που πέτυχε έσπασε και άλλα ρεκόρ (πλην του ότι ήταν ο πρώτος Έλληνας σε All Star): ήταν η καλύτερη επίδοση Ευρωπαίου σε All Star Game. Έγινε ήδη ο τέταρτος Ευρωπαίος σε πόντους στο All Star Game, με ένα μόλις παιχνίδι (Ντιρκ Νοβίτσκι (113), Πάου Γκασόλ (63) και Τόνι Πάρκερ (53) οι άλλοι). Επιπλέον τα 14 εύστοχα σουτ είναι ρεκόρ για παίκτη που κάνει ντεμπούτο σε All Star Game, ενώ οι 30 πόντοι του αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση παίκτη σε ντεμπούτο, πίσω από του Τομ Τσάμπερς το 1987 (με 34 πόντους είχε αναδειχθεί και MVP).

Όσο για τον ίδιο, μετά την δήλωση για την Ελλάδα, που μας γέμισε περηφάνια, έκανε και την σχετική πλάκα στα αποδυτήρια για το αν μπορούσε να αναδειχθεί MVP.

«Ήταν εκπληκτικό. Το ευχαριστήθηκα. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος όσο και εγώ. Για λίγο θα ήμουν MVP (γελάει!)» ήταν τα λόγια του Giannis, για τον οποίο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο Πολ Τζορτζ, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Αζάια Τόμας επικεντρώνοντας στο γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο του All Star Game! Δικαιωματικά τρία δικά του καρφώματα ήταν και στο Top-10 της βραδιάς (ν.5, 3 και 2) και μόνο μια απίθανη πτήση του Λεμπρόν Τζέιμς (με ασσίστ από το … ταμπλό)  του στέρησε το νούμερο 1.

(Πηγή: You Tube / NBA)

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα