Πολιτική

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

Ακούστε το άρθρο
Σχέσεις με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ενώ τον κατηγορεί ότι «πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα».

Σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι: Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων. Δεν έστελναν επιστολές για “κοινές αξίες και κοινούς στόχους”. Δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο. Δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών» συνεχίζει η ΝΔ.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού. Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη» καταλήγει.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα