Πολιτική

ΝΔ : Τσίπρας και Καμμένος έχουν υπογράψει 4ο μνημόνιο

Ακούστε το άρθρο

Για «τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

«Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος το γνωρίζουν πια καλά οι πολίτες. Αν δεν υπήρχε, άλλωστε, η κυβέρνηση θα είχε αποδεχθεί την τροπολογία της Ν.Δ. να μην περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Κατά τα άλλα ας συνειδητοποιήσει ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως ό,τι και να λένε, κανείς πια δεν τους ακούει, διότι κανείς δεν τους πιστεύει» αναφέρει η Πειραιώς.

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου εκτόξευσε βολές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς».

«Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών, επιμένοντας πως η χώρα δήθεν εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο, μιλώντας σήμερα στην Suddeutsche Zeitung άφησε κατά μέρος τις ασυναρτησίες και δήλωσε πως ‘στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα’», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Καλωσορίζουμε τον επώδυνο συμβιβασμό του κ. Μητσοτάκη με την πραγματικότητα» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα