Εκλογές Πολιτική

«ΝΕ.Δ.Α»: Η απάντηση του Τάσου Αλτάνη στον Δήμαρχο Ζαχάρως Ν. Χαραλαμπόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Διαβάζοντας την απάντηση του …από καραμπόλα Δημοτικού Συμβούλου και «τοποθετημένου» Δημάρχου Ζαχάρως Νίκου Χαραλαμπόπουλου για την προσφυγή μου κατά της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου που άρον – άρον θέλει να εκποιήσει το λεωφορείο που δώρισε για τους πυρόπληκτους η Εθνική Τράπεζα, διαπίστωσα ότι το μόνο που κατάφερε να μας αποδείξει είναι η «αμνησία» και η σύγχυση στην οποία βρίσκεται…

Πριν προχωρήσω επί της ουσίας θα τον βοηθήσω να βάλει σε μια «τάξη» την διάκριση εννοιών και λέξεων που προφανώς τις έχει μπερδεμένες στον χωροχρόνο της νόησής του!

 κ. Χαραλαμπόπουλε θα πρέπει να ξεχωρίσετε ότι:

  • άλλο είναι η λέξη προσφυγή και άλλο η δικομανία
  • άλλο είναι η λέξη πώληση και άλλο η εκποίηση
  • άλλο είναι, η εφαρμογή του νόμου και άλλο η παραπληροφόρηση.

Αν διαφωνείτε, σας παραπέμπω στα Λεξικά της Ελληνικής Γλώσσας, πριν κάνετε τις απαντήσεις σας σε εμένα προσωπικά και την παράταξή μας.

Ας πάμε τώρα και στην ουσία.

 

Παρουσιάσατε – ως απάντηση – την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου της 15ης Ιανουαρίου ως επέκταση προηγούμενης στην οποία ισχυρίζεστε ότι είχε ψηφισθεί από όλους αλλά ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το θέμα, καθώς ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ να ενημερώσετε το λαό του Δήμου Ζαχάρως ότι

ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

Στην πρώτη απόφαση περί της πώλησης του λεωφορείου, η παράταξή μας η «ΝΕ.Δ.Α» ζητήσαμε αυστηρά αν, και εφόσον, κριθεί το λεωφορείο ακατάλληλο να υπάρξει αντικατάσταση που θα εξυπηρετεί ιδίους σκοπούς, βάσει και της δωρεάς που έχει γίνει ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες.

Προσθετικά δε επιμείναμε να αποσυρθεί η εισήγηση ώστε να έρθει το θέμα με αιτιολογική έκθεση, οικονομοτεχνική μελέτη, ορθή και επιστημονικά τεκμηριωμένη, των υπηρεσιών και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία.

«ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ» ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

 Και πάμε τώρα σε αυτό που ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ:

Φέρατε… μια νέα πρόταση όχι για πώληση, αλλά αυτή την φορά για… ΕΚΠΟΙΗΣΗ(!) και όταν μάλιστα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στο Δημ. Συμβούλιο, σας ενημέρωσα ότι ήδη κυκλοφορεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ… ΙΔΙΩΤΗ(!) ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!! και σας την παρέδωσα.

Ως παράταξη σας εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας, και αναρωτηθήκαμε αν η δωρήτρια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είχε ενημερωθεί και είχε συμφωνήσει για την εκποίηση του οχήματος λίγα μόλις χρόνια μετά την δωρεά του στο Δήμο. Διατυπώσαμε μάλιστα την απορία πώς από τη μια βγάζετε… άχρηστο το λεωφορείο που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Δήμου, και από την άλλη… περιγράφεται στην αγγελία του ιδιώτη (μετά από δική σας συνεννόηση άραγε;) ώς «… ελαφρώς μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούριο!».

 

Γιατί τα κρύψατε αυτά

στην απάντησή σας

κ. Χαραλαμπόπουλε ;

Θα σας θυμίσω ότι μετά από αυτή την… αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η παράταξή μας ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ και καταψήφισε, προτείνοντας το λεωφορείο να χρησιμοποιηθεί για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Όσο για τον ισχυρισμό σου ότι δεν με έβρισκες σου υπενθυμίζω ότι ήμουν και θα είμαι παρών σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια. Μιλήσαμε επίσης στο τηλέφωνο για να σου ευχηθώ καλή θητεία. Δεν με είδατε λοιπόν; Δεν με ακούσατε άραγε;

 

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Η προσπάθεια συνειδητής παραπλάνησης κατά πάσα πιθανότητα κατόπιν συμβουλής αυτών που σε… τοποθέτησαν στην καρέκλα του Δημάρχου απαξιώνει πρώτα απ’ όλα την θέση που έχεις.

Το μόνο ελαφρυντικό που μπορεί να σου αναγνωρίσει κανείς είναι ότι υπέγραψες το δελτίο που συνέταξαν οι συνεργάτες σου.

Προστάτευσέ την λοιπόν και μην την εκθέτεις.

Και για να τελειώνουμε…

Αντί να δίνεις παραπλανητικές απαντήσεις ΕΛΑ ΣΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑκαι ενημέρωσε, ποιός έδωσε την εντολή στον ιδιώτη για την πώληση του λεωφορείου του Δήμου και για όλα τα υπόλοιπα…

Θα ήμουν ευτυχής εάν με το ίδιο πάθος διεκδικούσατε τα χρήματα που χάθηκαν από την Περιφέρεια, η είσαστε παρών στην εκτέλεση των έργων να γίνονται χωρίς κακοτεχνίες.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ….

 

   ΖΑΧΑΡΩ 19-02-2019

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

 & ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕ.Δ.Α

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΤΑΝΗΣ

Όλη η επικαιρότητα