Πολιτική

«Ναι» Τσίπρα για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Ακούστε το άρθρο

«Θα δώσουμε την ευκαιρία να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας»- Υπήρξε εξαίρετη δικαστής, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Από την πρώτη ψηφοφορία η εκλογή

Με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε τη δήλωσή του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει προκειμένου όπως είπε   ο κ.Τσίπρας να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δείτε το live:

Στη δήλωσή του ο κ.Τσίπρας επιτέθηκε για αμοραλισμό και επικοινωνιακή διαχείριση στον κ.Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είχε ανανεώσει τη θητεία του κ. Παυλόπουλου, που ήταν επιτυχημένη. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είχε κάνει λάθος στην προηγούμενη προεδρική εκλογή που δεν είχε στηρίξει τον κ.Παυλόπουλο και ότι εκείνος δεν προτίθεται να επαναλάβει λάθη. Ετσι, η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την κυρία Σακελλαροπούλου, που αναμένεται πλέον να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία. Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε εξαίρετη δικαστή την κυρία Σακελλαροπούλου και αναφέρθηκε σε αποφάσεις που έχει λάβει στην πορεία της, που πολλές φορές μάλιστα, δεν είχε διστάσει να ταχθεί και με την μειοψηφία.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα