Εκκαθάριση και Γ' Εθνική για την ΑΕΚ!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκκαθάριση και Γ' Εθνική για την ΑΕΚ!

(14/05/2013 17:21)

Ένα ακόμη βήμα, το πιο αποφασιστικό, για την επανεκκίνηση της ΑΕΚ από την τρίτη κατηγορία έγινε σήμερα. Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ αποφάσισε να μπει η ομάδα σε καθεστώς εκκαθάρισης και ουσιαστικά να πτωχεύσει.

Το τυπικό σκέλος θα γίνει στη νέα γενική συνέλευση, η οποία ορίστηκε για τις 7 Ιουνίου, όταν και θα οριστεί η επιτροπή των ατόμων που θα αναλάβουν το έργο της εκκαθάρισης μέχρι να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρι της η Ερασιτεχνική (που έχει εκλογές στις 9 Ιουνίου).

Παρόντες ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά Βασίλης Σίμος, αλλά και ο εκπρόσωπος των Supporters αλλά και εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη (μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο) για το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Το «παρών» έδωσαν και περίπου 40 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι έκαναν παρεμβάσεις, αποδοκίμασαν τους Δημητρέλο και Σίμο, ενώ έδειξαν να συμφωνούν με την πτώχευση της ΠΑΕ.

Κάτι το οποίο δεν βρήκε σύμφωνους τους εκπροσώπους των μικρομετόχων, οι οποίοι πέρα από την αντίδρασή τους για την προοπτική της πτώχευσης, έθεσαν και ζήτημα για την αποζημίωση από τον Μάκη Ψωμιάδη, ζητώντας να αναλάβει την υπόθεση ο επόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και όχι ο Χάρης Οικονομόπουλος. Πάντως η παρέμβασή τους σε ό,τι αφορά την πτώχευση δεν έχει… τύχη, καθότι απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία (67%) στη ΓΣ της 7/6 και αυτή εξασφαλίζεται με τη συναίνεση του Νίκου Νοτιά, των Supporters και της Ερασιτεχνικής.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Σχολιάστε

loading...

Τελευταίες ειδήσεις

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BETARADES.GR

Over στη Μασσαλία, αμφίσκορο στη Βαρκελώνη

Πληθώρα επιλογών μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι της Παρασκευής κι έτσι έχουμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε πεντάδα προτάσεων από Α' Γαλλίας, Α' Ισπανίας, Δανία, Β' Ολλανδίας και Β

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ακαδημία Πανηλειακού: Τα τμήματα, οι εγγραφές και η έναρξη την 1/9

Στη νέα εποχή που μπαίνει ο Πανηλειακός δεν μπορεί να μην υπάρχει χώρος για τα δικά του παιδιά, για τους ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα σπλάχνα του συλλόγου και προετοιμάζονται ώστε κάποια στιγμή

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Εκπτωτος ο Γκιρτζίκης: Εκδόθηκε το βούλευμα για την «Κάρτα Υγείας»

Την ώρα που η ΕΠΟ ανακοίνωνε την ημέρα και τον τόπο, όπου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου, ο εν δυνάμει πρόεδρος, Γιώργος Γκιρτζίκης και άλλα πέντε μέλη του Δ.Σ.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

Κοντονής: «Τα μετάλλια και η λάμψη ανήκουν στους αθλητές»

«Τα μετάλλια, η λάμψη της προσπάθειας ανήκει στους αθλητές, τους προπονητές τους, στις οικογένειές τους, οι οποίες βοήθησαν να φτάσουν μέχρι εδώ» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος