Αμαλιάδα: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Π.Μαυρίκος

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμαλιάδα: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Π.Μαυρίκος

(14/02/2014 08:40)

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ήλιδας υπέβαλε την Πέμπτη ο κ. Παναγιώτης Μαυρίκος, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε και την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ».

Η παραίτηση υποβλήθηκε στον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη, και ο κ. Μαυρίκος στο κείμενο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Άλλωστε, η παραίτηση ήταν αναμενόμενη από τη στιγμή που ο κ. Λυμπέρης ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του για τον δημαρχιακό θώκο στον δήμο Ήλιδας, τη στιγμή που ο κ. Μαυρίκος έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό ότι θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

 

Το κείμενο

Αναλυτικά, στο κείμενο της παραίτησής του προς το Δήμαρχο, ο κ. Μαυρίκος αναφέρει τα εξής: «Μετά από την δήλωσή σας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι προτίθεστε να διεκδικήσετε εκ νέου τις τύχες του Δήμου Ήλιδας, δήλωσης που ήλθε καθυστερημένα αφού για πολύ χρόνο τώρα η πρόθεσή σας για την διεκδίκηση της Περιφέρειας εμφανιζόταν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ως η πρώτη σας επιλογή που όμως δεν επετεύχθη για λόγους που δεν είχαν σχέση με την δεδηλωμένη πρόθεσή σας, είχε ως συνέπεια τον κλονισμό της εμπιστοσύνης μεγάλου μέρους των συμπολιτών μας ως προς τις προτεραιότητές μας ως παράταξης. Επειδή αυτό σε καμία περίπτωση δεν με αφορούσε, αφού πάγια θέση μου είναι η υπηρέτηση του Δήμου Ήλιδας χωρίς ταλαντεύσεις και παλινωδίες, σας δηλώνω με την παρούσα επιστολή την παραίτησή μου από την θέση του αντιδημάρχου Υδάτινων πόρων και αποκαταστάσεων και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ», γιατί θεωρώ ότι τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβάλλουν την ανανέωση στην ηγεσία του δήμου και την αλλαγή της πορείας του στο άμεσο μέλλον.

Ολοκληρώνοντας μια κοινή πορεία δώδεκα ετών στα δημοτικά πράγματα της Αμαλιάδας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, τοποθετώντας με σε καίριες θέσεις ευθύνης στην διοίκηση του δήμου, τις οποίες υπηρέτησα με αίσθημα ευθύνης, προσφέροντας όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του δήμου και των συμπολιτών μας, οι οποίοι άλλωστε με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τους και για τον λόγοι αυτό τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».


 

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

 

 

Σχολιάστε

loading...

Τελευταίες ειδήσεις

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης

Κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Εργασίας η εγκύκλιος για την καταβολή επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης

ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα στην πρόεδρο της Βουλής

Τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα όπως προέκυψαν από τις εθνικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, παρέδωσε στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία επισκέφθηκε στο γραφείο της, ο υπουργ