«Εφυγε» στα 42 της η δημοσιογράφος Πόπη Χασιώτη

ΕΛΛΑΔΑ

«Εφυγε» στα 42 της η δημοσιογράφος Πόπη Χασιώτη

(09/05/2013 14:24)

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα (9/5) η δημοσιογράφος Καλλιόπη Χασιώτη σε ηλικία 41 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Καλλιόπη Χασιώτη γεννήθηκε στον Αλμυρό Βόλου το 1972. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Αλμυρού ήλθε στην Αθήνα και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1994 στην εφημερίδα «Ελεύθερος» ασχολούμενη με το ελεύθερο, το στρατιωτικό και το εργατικό ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Εκτροπή» και τους Ρ/Σ «ΣΚΑΪ» και «CITY 99,5», ασχολούμενη με το ελεύθερο και το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Η κηδεία της θα γίνει στον Αλμυρό Βόλου.


Σχολιάστε

      

      

      

Τελευταίες ειδήσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Μικροτσίπ κατά των λαθραίων τσιγάρων

Νέα όπλα στον πόλεμο για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνού επιστρατεύει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Τέλος τα beach parties και οι συναυλίες στις παραλίες!

Το υπουργείο Οικονομικών επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς με εγκύκλιό του σε δήμους, Περιφέρειες και αρμόδιες υπηρεσίες για τις δραστηριότητες στην παραλία, αλλάζοντας τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζαμε ως

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Τον θάνατο του οραματιστή οικολόγου Νίκου Λαλώτη θρηνεί η Δυτική Ελλάδα

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ζακύνθου και στον ευρύτερο οικολογικό χώρο της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων ο θάνατος του διανοούμενου Νίκου Λαλώτη σε ηλικία 85 ετών το μεσημέρι της Τετάρτης