Ηλεία: Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος για… δεύτερη φορά στην Ανδραβίδα!

ΗΛΕΙΑ

Ηλεία: Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος για… δεύτερη φορά στην Ανδραβίδα!

(03/01/2014 23:00)

Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, έπεσε χθες το πρωί «θύμα» αδέσποτού σκύλου 60χρονος στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας! Ο 60χρονος διέσχιζε αμέριμνα την πλατεία όταν ξαφνικά ένας αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε, καταφέρνοντάς του, όπως και πριν ένα μήνα, αρκετά δαγκώματα στα πόδια.
Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του 60χρονου και είδαν τον αδέσποτο σκύλο να τον κατατρέχει και να τον δαγκώνει ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας, δύναμη του οποίου έσπευσε αμέσως στο σημείο με περιπολικό.

Όταν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας είδαν τον 60χρονο αιμόφυρτο τον έβαλαν στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του.

 

*φωτογραφία αρχείου

Σχολιάστε

      

      

      

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Νέες διαμαρτυρίες για τα «βουνά» σκουπιδιών σε συνοικίες του Πύργου (VIDEO)

Τα σκουπίδια παραμένουν για τουλάχιστον οκτώ μήνες κατά μήκος του δρόμου, σε ένα σημείο το οποίο γίνεται αποκρουστικό θέαμα και για τα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τους τουρίστες των κρουαζιερό

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ανοίξτε το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ Πύργου ξανά!

Τη δεύτερη ορκωμοσία πτυχιούχων μέσα σε λίγους μήνες πραγματοποίησε το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Πύργου χθες το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με το «φάντασμα»