Ηλεία: Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος για… δεύτερη φορά στην Ανδραβίδα!

ΗΛΕΙΑ

Ηλεία: Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος για… δεύτερη φορά στην Ανδραβίδα!

(03/01/2014 23:00)

Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, έπεσε χθες το πρωί «θύμα» αδέσποτού σκύλου 60χρονος στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας! Ο 60χρονος διέσχιζε αμέριμνα την πλατεία όταν ξαφνικά ένας αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε, καταφέρνοντάς του, όπως και πριν ένα μήνα, αρκετά δαγκώματα στα πόδια.
Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του 60χρονου και είδαν τον αδέσποτο σκύλο να τον κατατρέχει και να τον δαγκώνει ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας, δύναμη του οποίου έσπευσε αμέσως στο σημείο με περιπολικό.

Όταν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας είδαν τον 60χρονο αιμόφυρτο τον έβαλαν στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του.

 

*φωτογραφία αρχείου

Σχολιάστε

Τελευταίες ειδήσεις

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Θέμα χρόνου η λειτουργία του ΟΚΑΝΑ

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο ανάδοχος που θα προκύψει από τον διαγωνισμό, θα πρέπει να κατασκευάσει την βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί ο προκατασκευασμένος οικίσκος, σύμφωνα με συγκεκριμένες προδι

ΝΙΟΧΩΡΙ ΖΑΧΑΡΩΣ

Έπεσε σε χαράδρα και..σώθηκε

Άγιο είχε ο οδηγός ενός λευκού seat cordoba που έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή που διασχίζει ο δρόμος της Ζαχάρως που οδηγεί προς το Νιοχώρι