ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. - Ραντεβού με το στρατηγικό επενδυτή, τη Δευτέρα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. - Ραντεβού με το στρατηγικό επενδυτή, τη Δευτέρα

(24/07/2013 12:01)

Στην πρώτη του συνεδρίαση, ύστερα από εκείνη της συγκρότησής του σε Σώμα, συνέρχεται, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, το Δ.Σ. της εταιρείας "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.".

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναμένεται ν' αποσαφηνιστεί η κατάσταση που έχει πλέον διαμορφωθεί, ύστερα από την ένταξη της επένδυσης για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου στο νέο Επενδυτικό Νόμο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα θα τεθεί και θέμα κατανομής αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του Δ.Σ., ούτως ώστε να συνεισφέρουν όλοι, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας, στην εργώδη προσπάθεια που απαιτείται, προκειμένου να προχωρήσει το έργο στην υλοποίησή του, είτε παραμείνει ο ίδιος στρατηγικός επενδυτής είτε όχι.

Αποφασιστική η συνάντηση στην πρωτεύουσα

Αυτό το τελευταίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί μια και καλή στο ραντεβού που θα έχουν με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαρούλη, στην Αθήνα, το προσεχές Σάββατο, στις 10 το πρωί, τα μέλη της Επιτροπής που είχε συσταθεί, με απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης, για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Αυτοκινητοδρόμιο.

Εκεί θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από τον Ιούνιο του 2006, οπότε και είχε υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε." και του μεγαλύτερου μετόχου, που είναι η εταιρεία του κ. Μαρούλη, "Ελληνικό Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.", δοθέντος ότι από τότε μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει η γνωστή βαθιά οικονομική κρίση, που έχει προκαλέσει σεισμικές αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως, όπως αναφέρουν στο attacktv.gr πρόσωπα με σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Αυτοκινητοδρομίου, ακόμη και στην απευκταία περίπτωση που ο κ. Μαρούλης, αναδιατάσσοντας τις προτεραιότητές του, κάνει πίσω στη συγκεκριμένη επένδυση, έχει ήδη καταστρωθεί "plan B", το οποίο και θα τεθεί σε εφαρμογή, προκειμένου το σημαντικότατο αυτό για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής έργο ν' αρχίσει να... τρέχει προς την υλοποίησή του.

Σχολιάστε

 
    

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Πάτρα: Άνεργος πατέρας με δυο παιδιά κάνει έκκληση για βοήθεια - Ο 5χρονος γιος του διαγνώσθηκε με όγκο

Έκκληση σε κάθε συμπολίτη μας που θέλει να συμβάλλει, κάνει ένας άνεργος πατέρας ο οποίος μεγαλώνει εδώ και αρκετό καιρό μόνος του τα δύο αγοράκια του, από τη στιγμή που και η σύζυγός του εγκατέλειψε

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τολό: Το ψαροχώρι με τους πρόσφυγες από την Κρήτη που έγινε το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας (PHOTOS-VIDEO)

Το Τολό (παλαιότερα ονόματα «Τουλόν», «Μινώα») είναι το τουριστικό θέρετρο του νομού Αργολίδας, χτισμένο κατά μήκος μιας μεγάλης παραλίας στις ακτές του Αργολικού κόλπου.

ΕΠΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Πάτρα: "Το παιδί σας είναι θύμα σοβαρού τροχαίου" - Πανικός από το τηλεφώνημα του... τρόμου

Ανάστατη είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας από τις νέες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων με το γνωστό κόλπο του... τροχαίου ατυχήματος.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Lonely Planet: Η Πελοπόννησος κορυφαίος προορισμός για το 2016 (VIDEO)

Τα ιστορικά μνημεία της Πελοποννήσου, όπως η Αρχαία Ολυμπία και οι Μυκήνες μαζί με τα περίφημα κρασιά της Νεμέας «μέθυσαν» τους έμπειρους ειδικούς του έγκυρου ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΩΝ

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία του αγαπητού αρχιφύλακα Ανδρέα Μπούτου, πατέρα δύο παιδιών

Κανείς ακόμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Ανδρέας, ο φίλος τους, ο συνάδελφός τους, έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.