ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. - Ραντεβού με το στρατηγικό επενδυτή, τη Δευτέρα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. - Ραντεβού με το στρατηγικό επενδυτή, τη Δευτέρα

(24/07/2013 12:01)

Στην πρώτη του συνεδρίαση, ύστερα από εκείνη της συγκρότησής του σε Σώμα, συνέρχεται, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, το Δ.Σ. της εταιρείας "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.".

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναμένεται ν' αποσαφηνιστεί η κατάσταση που έχει πλέον διαμορφωθεί, ύστερα από την ένταξη της επένδυσης για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου στο νέο Επενδυτικό Νόμο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα θα τεθεί και θέμα κατανομής αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του Δ.Σ., ούτως ώστε να συνεισφέρουν όλοι, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας, στην εργώδη προσπάθεια που απαιτείται, προκειμένου να προχωρήσει το έργο στην υλοποίησή του, είτε παραμείνει ο ίδιος στρατηγικός επενδυτής είτε όχι.

Αποφασιστική η συνάντηση στην πρωτεύουσα

Αυτό το τελευταίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί μια και καλή στο ραντεβού που θα έχουν με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαρούλη, στην Αθήνα, το προσεχές Σάββατο, στις 10 το πρωί, τα μέλη της Επιτροπής που είχε συσταθεί, με απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης, για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Αυτοκινητοδρόμιο.

Εκεί θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από τον Ιούνιο του 2006, οπότε και είχε υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε." και του μεγαλύτερου μετόχου, που είναι η εταιρεία του κ. Μαρούλη, "Ελληνικό Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.", δοθέντος ότι από τότε μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει η γνωστή βαθιά οικονομική κρίση, που έχει προκαλέσει σεισμικές αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως, όπως αναφέρουν στο attacktv.gr πρόσωπα με σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Αυτοκινητοδρομίου, ακόμη και στην απευκταία περίπτωση που ο κ. Μαρούλης, αναδιατάσσοντας τις προτεραιότητές του, κάνει πίσω στη συγκεκριμένη επένδυση, έχει ήδη καταστρωθεί "plan B", το οποίο και θα τεθεί σε εφαρμογή, προκειμένου το σημαντικότατο αυτό για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής έργο ν' αρχίσει να... τρέχει προς την υλοποίησή του.

Σχολιάστε

loading...

Τελευταίες ειδήσεις

ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΙΤΣΙ

Πάτρα: Μάχη με τις φλόγες στη Δραγώλενα από ξηρά και αέρα - Κοντά σε σπίτια η φωτιά

18.48: Στη Δραγώλαινα εστιάζουν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και το ελικόπτερο, όπου η φωτιά μαίνεται.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Πάτρα: Φωτιά στο Βελβίτσι κοντά στο ΚΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, μετά από κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς πίσω από το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην περιοχή του Βελβιτσίου.

ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ

Στο… στόχαστρο οι καταπατητές δρόμων στη Μεσσηνία

Σε «καταπάτηση του καταστρώματος στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας» κάνει αναφορά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με έγγραφό της προς την Υπηρεσία Δόμ

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΕΣ

"Φέσι" 20.000 ευρώ στα σχολικά κυλικεία στην Αιγιάλεια

Την ώρα που η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου αιγιάλειας, προσπαθεί να ετοιμάσει τα γυμνάσια και λύκεια αρμοδιότητάς της για τη νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες, το ταμείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ"

Αχαΐα: Οκτώ μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας για τις αργίες και τα νυκτερινά

Την μη καταβολή των νυκτερινών και των αργιών του 2016 στους εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας της Αχαΐας, καταγγέλει με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο "Ιπποκράτης".