"Κλείδωσαν" οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών - Ο πρώτος γύρος στις 18 Μαΐου και ο επαναληπτικός στις 25, μαζί με τις Ευρωεκλογές!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Κλείδωσαν" οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών - Ο πρώτος γύρος στις 18 Μαΐου και ο επαναληπτικός στις 25, μαζί με τις Ευρωεκλογές!

(07/02/2014 19:15)

Τροπολογία που καθορίζει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης κατέθεσε στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση ο πρώτος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 25 του μηνός μαζί με τις Ευρωεκλογές.

 

Σχολιάστε

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΑΞΙΜΟΥ

Δεν παρέδωσε ο Σαμαράς στον Τσίπρα...

Έκπληξη από την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να επιλέξει να γίνει η μεταβίβαση της πρωθυπουργίας στον ΣΥΡΙΖΑ από τον στενό του συνεργάτη Κώστα Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του κ.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας με πολιτικό όρκο

Για πρώτη φορά αναλαμβάνει πρωθυποπουργός χωρίς θρησκευτικό όρκο ενώ την Τρίτη, πιθανότατα, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όπου όποιοι υπουργοί επιθυμούν θα ορκιστούν με πολιτικό όρκο και όπ

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τσίπρα με Καμμένο, Θεοδωράκη

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ της αυτοδυναμίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε ήδη τις πρώτες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και του Ποταμιού

ΗΛΕΙΑ

Τα παραπολιτικά νέα της Ηλείας

Η μη ένταξη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας Άγγελου Λαδά, η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Διονυσίας Γιαννοπούλου υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και το μη ενδιαφέρον των πολιτών της Αμαλίαδας για τις πρόωρες εκ