Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Απόπειρα κλοπής στο δημοτικό σχολείο

apopeira_klopis_sto_dimotiko_sholeio_tis_polis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τους υπολογιστές του δημοτικού σχολείου Νέας Φιγαλείας έβαλαν στο μάτι άγνωστοι το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου αλλά τελικά έγιναν αντιληπτοί, φοβήθηκαν και έφυγαν. Ο λόγος για δράστη ή δράστες που χτες βράδυ προσπάθησαν να κλέψουν ηλεκτρονικό υπολογιστή από αίθουσα του σχολείου.

Η πράξη όμως έγινε αντιληπτή από γείτονα ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφθασαν αμέσως κάτοικοι και νέοι της περιοχής μαζί με το Δήμαρχο Ζαχάρως-Φιγαλείας Νίκο Φάμελος αλλά και τον Πρόεδρο του Δ.Δ.Νίκο Κουτσούνη με σκοπό να περικυκλώσουν το σχολείο και αν υπήρχε περίπτωση ο δράστης να ήταν ακόμα εκεί να τον συλλάβουν.

Έγκαιρα ήρθε και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί και κάτοικοι ερεύνησαν το σχολείο αλλά και το περιβάλλοντα χώρο του ωστόσο δεν διαπίστωσαν τίποτα και καμία κίνηση. Παρόλα αυτά οι άγνωστοι είχαν μπει στο σχολείο από παράθυρο και είχαν έτοιμα υπολογιστή και περιφερειακά για να τα φορτώσουν.

Ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση πολιτών αλλά και της ΕΛ.ΑΣ ‘φόβισε’ τους επίδοξους δράστες και δεν κατάφεραν να κλέψουν τίποτα.

ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλη η επικαιρότητα