Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Αυτή την Κυριακή ομορφαίνουμε τη πόλη μας

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φωνάζουμε δυνατά Let’s do it Greece! Πρόκειται για μια Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία, με βασικό σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.
Το σύνθημα της δράσης είναι «Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις». Έτσι, στις 2 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουμε μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Η Τοπική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας μαζί με το Κέντρο Γνώσης Μάθησης της περιοχής συμμετέχουν για 2η συνεχόμενη χρονιά στη πρωτοβουλία αυτή με δράσεις καθαρισμού, καλοπισμού και δεντροφύτευσης της κωμόπολης και προσκαλούν κάθε κάτοικο να βοηθήσει στη δράση αυτή. Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν ενεργά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας, ο Ξενώνας Ιλάκια, το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 καθώς και το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων- pna.gr

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα