Πολιτική

Νέα πολιτική πρωτοβουλία ανακοινώνει ο Γιάννης Ραγκούσης

ragkousis2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοπόρος σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία, που ονομάζεται «με την επόμενη Ελλάδα», μπαίνει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. 

«Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή» αναφέρεται στην πρόσκληση της πρωτοβουλίας, η οποία συμπορεύεται:

1- με τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην πραγματική οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες,

2- με τις προσδοκίες της νέας γενιάς,

3- με την αγωνία των ανέργων.

Η παρουσίαση της πρωτοβουλιάς θα γίνει την επόμενη Τετράτη, 4 Μαΐου, στις 7 το βράδυ, στο συνεργατικό χώρο εργασίας TZAFERI 16 (Τζαφέρη 16, 11854 Γκάζι, Αθήνα, πίσω από το νέο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς, Μετρό Κεραμεικός).

Την παρουσίαση θα κάνουν οι: Η.Καρανίκας – γιατρός, Α.Μανούρας – γεωπόνος επιχειρηματίας, Α.Οικονόμου – ψυχίατρος, Γ.Ραγκούσης – οικονομολόγος, Π.Σφηκάκης – δικηγόρος, Φ.Τσικρικτσή – ιδιωτική υπάλληλος, Ε.Κρομμύδα – εκπαιδευτικός.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί διαδικτυακά απευθείας από τοwww.epomeniellada.gr 

Προ δύο ημερών, ο κ. Ραγκούσης προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων με την αινιγματική ανάρτηση του στο Facebook, με την οποία ανακοίνωνε ότι κλείνει για τον ίδιο ένας κύκλος «αυτοεξορίας» τεσσάρων ετών.








Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα