Γ Εθνική

Νέα πρόταση από την ΕΠΣ Ζακύνθου για την Γ’ Εθνική

Ακούστε το άρθρο

«Έτσι διασφαλίζονται οι ισορροπίες»

Από τις 116 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην νέα Γ’ Εθνική, κανείς δεν είναι σίγουρος πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή έως την καταληκτική ημερομηνία τις 7ης Ιουλίου και ίσως πάλι να δούμε το οδυνηρό φαινόμενο να υπάρχουν όμιλοι με 11 και 12 ομάδες και το πρωτάθλημα να τελειώνει μέσα σε 3-4 μήνες!

Η ΕΠΣ Ζακύνθου αφουγκραζόμενη τα δισεπίλυτα προβλήματα, καταθέτει μια νέα πρόταση στην Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μέσα από την οποία προτείνει τη λύση στο πρόβλημα έτσι ώστε να μείνουν οι ομάδες 116 και 14 και στους 8 ομίλους της Γ΄ Εθνικής.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου ζητά αν αποχωρήσει κάποια ομάδα για οποιαδήποτε λόγο από την Γ΄ Εθνική το κενό της να αναπληρώνεται από ομάδα (δευτεραθλήτρια) από την οικεία Ένωση στην οποία ανήκει. Έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν θα αλλάξουν οι συσχετισμοί, ο ίδιος ο χάρτης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και δεν αφανίζονται  οι ίδιες οι Ενώσεις.

Η συγκεκριμένη  πρόταση έχει σταλεί στη αρμόδια Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, φυσικά τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και ίσως να περάσει στο τέλος από την Γ΄ Συνέλευση της ΕΠΟ

Όλη η επικαιρότητα