Life

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου – Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακούστε το άρθρο

H Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή με νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή και την ανανέωση της δύναμης της ζωής. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το e-zwdia.gr.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, ανανεώνετε τον εαυτό σας και ανακαλύπτετε κάτι καινούργιο. Δοκιμάζετε νέα πράγματα καθώς τώρα είστε πιο τολμηροί και πιο σίγουροι. Μιλάτε, σκέφτεστε, ενεργείτε, και οραματίζεστε το νέο, το καινούργιο που σας ενθουσιάζει και σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα. Σε όλες τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, θα υπάρξουν δημιουργικές αλλαγές. Ανάλογα με το δυναμικό των σχέσεων σας, θα υπάρξουν συμβιβασμοί, συμφωνίες ή διαφωνίες. Το φεγγάρι σας ενθαρρύνει για αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, προκειμένου να ζείτε πιο άνετα ή ίσως να μάθετε να θεσπίζετε όρια με εκείνους που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, θα έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και αυτό που είναι κρυμμένο και μυστηριώδες. Γεγονότα βγαίνουν στην επιφάνεια, που σας είναι άγνωστα σε συνειδητό επίπεδο. Αυτά δεν τα είχατε λάβει υπόψη σας εδώ και αρκετό καιρό και τώρα, περισσότερο από κάθε φορά, τα όνειρά σας, η διαίσθησή σας, η φαντασία σας και η εσωτερική καθοδήγηση σας παροτρύνουν να τα βγάλετε προς τα έξω. Πληγές του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί ή δεν νιώσατε την ανάγκη να δώσετε προσοχή, τώρα χτυπάνε την πόρτα της ψυχής σας και σας ωθούν να δώσετε σημασία, προκειμένου να οδηγηθείτε στην ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις για να έχετε την ανεξαρτησία σας. Ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον θα μπορούσε να προκύψει, το οποίο σας οδηγεί στην ανάπτυξη. Μπορεί τώρα να συμμετέχετε σε γκρουπ ή ομάδες ή οργανώσεις. Η δύναμη της εφεύρεσης, της πρωτοτυπίας και της ιδιομορφίας σας, σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Γνωρίζετε τώρα τι είναι καλύτερο να πράξετε και που θα σας οδηγήσει, έτσι ώστε να προσελκύσετε το μέλλον που θέλετε να ζήσετε. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και οι νέοι φίλοι που θα κάνετε θα εμπνεύσουν το μυαλό σας. Είναι καλή χρονική περίοδος για την εύρεση νέων συνεργατών ή επενδυτών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, οι πεποιθήσεις και οι αξίες σας στην εργασία σας θα γίνουν αποδεκτές και θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση των γύρω σας. Να είστε όμως προσεκτικοί, όσον αφορά τον τρόπο που χειρίζεστε τη δύναμή σας, καθώς επίσης και την επιρροή που ασκείτε στους άλλους, διότι κάποια άτομα μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ό, τι έχει φύγει μακριά, είτε μέσω κάποιας απώλειας η απομάκρυνσης ή κάποια χαμένη ευκαιρία, τώρα επανεμφανίζεται. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτό που χρειάζεστε για να έχετε αναγνώριση στη δουλειά σας, είναι μπροστά σας και σας οδηγεί στη δημιουργία.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, κάποιο άτομο ή κάποια μορφή γνώσης, άγνωστα σε σας μέχρι τώρα, μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Εξορμάτε σε νέες περιπέτειες και εμπειρίες που σας δίνουν χαρά. Είναι καιρός να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ένα ταξίδι ή μια νέα φιλοσοφία κάποιου είδους. Θέλετε να αποδείξετε την αξία σας και τις γνώσεις σας, και ενδεχομένως να διδάξετε. Είναι μια στιγμή για να εξετάσετε νέους ρόλους στη ζωή, να κάνετε ένα νέο πνευματικό άλμα, να βρείτε τη σοφία. Αυτός ο οίκος ενεργοποιεί, επίσης, τα κατορθώματά σας, έτσι είναι καιρός να θέσετε ως στόχο την προβολή του καλύτερου σας εαυτού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις θα σας μεταμορφώσουν και θα σας πιέσουν στο να επιφέρετε κάποιες αλλαγές. Θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις αυτές και δεν θα τις βλέπετε επιφανειακά, πράγμα το οποίο θα συμβάλλει στη δική σας μεταμόρφωση. Να είστε πιο θαρραλέοι και συναισθηματικά πιο ειλικρινείς, αποβάλλοντας το φόβο και την αμφιβολία και το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε. Θα αναρωτιέστε τώρα σχετικά με το ρόλο σας στις προσωπικές σχέσεις σας και πώς θα ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Συζητήσεις σε σχέση με τα χρήματα και τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων ή θέματα κληρονομιάς, έρχονται στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, αφού όλες οι σχέσεις σας θα είναι έντονες. Η πρόκληση είναι όταν σας επιτίθενται οι άλλοι, να κάνετε στην άκρη. Αυτό το φεγγάρι σας διδάσκει την τέχνη του συμβιβασμού με τους φίλους, τους συνεργάτες και τον αγαπημένο σας, που ενδεχομένως να σας προκαλέσουν σκληρά για να δείτε τις πραγματικές δυνατότητές σας. Αν αναζητάτε μια νέα αγάπη ή θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, καταρτίστε μια λίστα των επιθυμιών σας, τι ακριβώς αναζητάτε. Τώρα αγωνίζεστε για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, είτε με τον αγαπημένο σας, είτε με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, είναι μία χρονική περίοδος που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Θα ασχοληθείτε με το πώς αναλώνετε το χρόνο σας και την εργασία σας. Η υγεία σας είναι τώρα ζωτικής σημασίας για τη διαβίωση μιας παραγωγικής, αρμονικής, ισορροπημένης και ικανοποιητικής ζωής. Τώρα κατανοείτε πώς ο τρόπος που αναλώνετε το χρόνο σας επηρεάζει τη σωματική υγεία σας και την ευημερία σας. Η Νέα Σελήνη σας δίνει ένα εγερτήριο κάλεσμα για να βρείτε μεγαλύτερη ειρήνη και ισορροπία. Μπορεί να δεχθείτε μια πρόκληση στην εργασία σας που θα σας φέρει στα όριά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, θα αναδείξετε στους άλλους πόσο δημιουργικοί μπορείτε να είστε και θα θριαμβεύσετε, προβάλλοντας τα ταλέντα σας και καταφέρνοντας να κάνετε τους γύρω σας να είναι ευχαριστημένοι. Θα αυξηθεί η προσωπική λάμψη σας και θα αναπτυχθείτε τώρα. Θα πάρετε αγάπη και χαρά από το σύντροφό σας, τα παιδιά σας και τις δημιουργικές εργασίες. Θα θέλετε να διασκεδάσετε και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Λαχταράτε το φλερτ, το χορό, το όνειρο, να δημιουργήσετε και να εκφράσετε την ευχαρίστηση και την ομορφιά. Το δημιουργικό πνεύμα σας έχει περισσότερη απήχηση στον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να κλείσετε αυτό το εσωτερικό κενό που αισθάνεστε και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι αναγκαίο τώρα να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν είναι πλέον χρήσιμα ή αναγκαία για τη ζωή σας ή το μέλλον σας. Θα είστε πιο συνειδητοί στις προσπάθειές σας για αλλαγή, αποβάλλοντας τις παλιές συναισθηματικές σας συνήθειες που σας κρατάνε πίσω και μπλοκάρουν την πραγματοποίηση των αλλαγών. Κινηθείτε προς τα εμπρός για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στο σπίτι σας και την οικογένειά σας, προκειμένου να έχετε ευημερία και αρμονία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, επηρεάζεστε τώρα από γεγονότα και θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τους γείτονες, τα αδέλφια και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Νιώθετε μια έντονη δυναμική στις καθημερινές συναλλαγές και επικοινωνίες σας. Είστε το πρώτο πρόσωπο που με τη χαρούμενη διάθεσή του μπορεί να ζωντανέψει τους γύρω του και να δημιουργήσετε μια πολύ ευχάριστη κοινωνική ατμόσφαιρα. Τώρα ενδιαφέρεστε για τη γνώση, να μάθετε οτιδήποτε, να ερευνήσετε, να επεκτείνετε το όραμά σας. Είναι ώρα για μια εκκαθάριση από τις παγίδες μιας παλιάς διανοητικής νοοτροπίας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, προβάλλετε τα ταλέντα σας και βρίσκετε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ομορφαίνετε το χώρο σας, καταγράφετε τα περιουσιακά σας στοιχεία (εσωτερικά και εξωτερικά) και είστε παραγωγικοί στην εργασία σας. Ζείτε σύμφωνα με τις δικές σας αξίες και κάνετε μια νέα αρχή που περιστρέφεται γύρω από την καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που σας επιτρέπουν έναν σταθερό ρυθμό παραγωγικότητας. Θα μπορούσατε να έχετε εκλάμψεις για το πώς ένα όνειρό σας θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Όλη η επικαιρότητα