Αργολίδα

Νεαροί έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή ηλικιωμένης στην Αργολίδα

Ακούστε το άρθρο
Δυο νεαροί πιθανότατα υπό την επήρεια μέθης το απόγευμα της Τρίτης Φεβρουαρίου έκοψαν ένα δέντρο στο αλσύλλιο του Κεφαλαρίου στο Άργος και αυτό έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρξει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στο χωριό.
Νωρίτερα στο αλσύλλιο γινόταν υλοτόμηση με την άδεια του Δασαρχείου η οποία ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα, ενώ οι νεαροί πήγαν αργότερα περίπου στις 6 και έκοψαν το δέντρο με αποτελεσμα αυτό να πέσει πάνω στα καλώδια κολόνας της ΔΕΗ και να τα κόψει.

Στο σημείο έσπευσαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος, ο τοπικός σύμβουλος Ανδρέας Σαρρής, ο πρόεδρος της κοινότητας κ Γκόφης και συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης ενώ προέκυψε σοβαρό πρόβλημα σε οικία όπου διαμένει ηλικιωμένη με μηχανική υποστήριξη και με την διακοπή του ρεύματος κινδύνεψε η ζωή της.

Άμεσα κινήθηκαν υπηρεσίες του Δήμου Άργους Μυκηνών και εξασφάλισαν γεννήτρια όπου έφθασε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο για να ηλεκτροδοτήσει την οικία της ηλικιωμένης.
Η αποκατάσταση της βλάβης από τη ΔΕΗ θα διαρκέσει αρκετή  ώρα καθώς τα συνεργεία εργάζονται νύχτα για να μπορέσουν να ηλεκτροδοτήσουν μεγάλο μέρος του χωριού .

Όλη η επικαιρότητα