Ψυχαγωγία

Νέες εντάσεις και κόντρες βγαίνουν στο Survivor 2 (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Οι Μαχητές συνεχίζουν τις νίκες στο Survivor 2 και χθες επικράτησαν για μία ακόμη φορά στον αγώνα επάθλου άνεσης. Με σκορ 10-6 έχασαν οι Διάσημοι όχι μόνο τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια αλλά και το έξτρα έπαθλο που ήταν γεύμα και βόλτα σε κλαμπ στην Πούντα Κάνα. Οι Μαχητές, αφού απόλαυσαν το φαγητό και τα παγωτά, ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ σε διάσημο κλαμπ της περιοχής και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο.

Η ήττα προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Διάσημους. Η Κατερίνα μαζί με τη Μελίνα ξεκινούν μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το κλίμα ηττοπάθειας που κυριεύει την ομάδα. Όλοι μαζί προσπάθησαν να βρουν την αιτία για τις ήττες τους.

Tο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, τόσο στην ομάδα των Διασήμων όσο και σε εκείνη των Μαχητών του Survivor 2, είναι ιδιαίτερα φορτισμένο ενώ μεταξύ τους οι δύο ομάδες βρίσκονται -όπως ήταν φυσικό- σε αντιπαλότητα. Η Κατερίνα και ο Μουρούτσος τοποθετούνται για τις αντιδράσεις κάποιων ενώ στο στρατόπεδο των Μαχητών, ο Χάρης είναι εκείνος που δείχνει να έχει κουραστεί με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του.

Η Μελίνα Μεταξά κάνοντας τον απολογισμό της μπροστά τους συμπαίκτες της, έκανε λόγο για ήττες, για κατρακύλα και μηδενική απόδοση.

Όλα όσα είπε η Μελίνα, ενόχλησαν τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος της απάντησε.

«Αυτή την κουβέντα δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις αυτή τη στιγμή. Προσβάλλεις τόσα παιδιά που είναι αθλητές και είναι σαν να τους λες πως δεν ξέρουν να κάνουν τον απολογισμό τους», της είπε μεταξύ άλλων.

Χάρης Γιακουμάτος και Ηλίας Γκότσης από εκεί που είχαν έρθει πολύ κοντά όσο ήταν στην ίδια ομάδα μετά την ανταλλαγή παικτών βρίσκονται σε κόντρα.

Ο Χάρης έχει θυμώσει πολύ με την συμπεριφορά του Ηλία και δεν διστάζει να το δείξει.

Σε συνέχεια των όσων έχουν γίνει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Χάρης, αλλά και ο Ηλίας σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο, με τον Χάρη να λέει: «Ακόμα ψάχνω να βρω τελικά ο Ηλίας με ποιον είχε το πρόβλημα. Σε αυτό το παιχνίδι από την πρώτη μέρα, το μόνο που συμβαίνει είναι να μεταφέρει ο ένας στον άλλον λόγια για να μπορούν να πλησιάζουν κάποιον άνθρωπο ή να κερδίζουν την υποστήριξη κάποιου άλλου. Γι’ αυτό είχα πει στον Ηλία ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την παρέα μαζί του. Συνέχιζε τις εχθροπραξίες. Αυτό με είχε κουράσει εμένα. Λυπάμαι γι’ αυτόν».

«Εγώ βλέπω ότι πολλοί από τους ανθρώπους οι οποίοι στο παρελθόν μπορεί να με κατηγορούσαν για κάτι, έχουν έρθει κοντά μου», λέει ο Ηλίας από την πλευρά του.

«Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι όπως ήταν πριν γίνει η αλλαγή, είναι λίγο πιο ψυχρό», ακούγεται να παραδέχεται και ο Γιάννης Τσίλης.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα