Ψυχαγωγία

Νέες και τρομακτικές σειρές που αξίζει να δεις

Ακούστε το άρθρο

Αν ψάχνεις κάτι σχετικά καινούργιο στην μικρή οθόνη, τότε αυτές οι σειρές τρόμου θα σου προκαλέσουν αρκετές ανατριχίλες.

Μπρρρρρρ…

Into the Dark (Hulu)

Σειρά ανθολογίας η οποία σε κάθε επεισόδιό της εμπνέεται από μια γιορτή της Αμερικής (Halloween, Thanksgiving κτλ.) στην οποία συμβαίνει κάτι αλλόκοτα τρομακτικό και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η σειρά ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα οκτώ.

Lore (Amazon)

Ξεκίνησε ως μια ραδιοφωνική “εκπομπή”, η οποία περιείχε αληθινές τρομακτικές ιστορίες που συνέβησαν ανά τα χρόνια, και μεταφέρθηκε στην τηλεόραση από το Amazon. Αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια με θρύλους, φαντάσματα, κούκλες του σατανά και φρικιαστικές δολοφονίες.

Tell Me a Story (CBS)

Κάποια παραμύθια δεν έχουν καλό τέλος και αυτή η ατμοσφαιρική σειρά του CBS μας τα εξιστορεί σε όλη την ανατριχιαστική τους λεπτομέρεια μέσα από δέκα (μέχρι στιγμής) επεισόδια τα οποία εμπνέονται από τα «3 γουρουνάκια», την «Κοκκινοσκουφίτσα» και άλλα παιδικά παραμύθια.

The Haunting of Hill House (Netflix)

Βασισμένη στο κλασσικό αμερικάνικο βιβλίο τρόμου της Shirley Jackson, η σειρά του Netflix παραδίδει μπόλικες ανατριχίλες χωρίς όμως ιδιαίτερα αιματηρές σκηνές και ξαφνικά «μπου». Μάλιστα ο Stephen King αναφέρθηκε σε αυτήν ως «σειρά που πλησιάζει τη δουλειά μιας ιδιοφυΐας». Μέχρι στιγμής έχουν βγει 10 επεισόδια.

The Terror (AMC)

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τοποθετημένη στην Αρκτική το 1850, η σειρά παραγωγής Ridley Scott παρακολουθεί την μακάβρια περιπέτεια του πληρώματος δύο πλοίων που ανακαλύφθηκαν στον βυθό του ωκεανού μόλις το 2014: του Τρόμος και του Έρεβος. Η δεύτερη σεζόν προβάλλεται φέτος τον Αύγουστο.

Twilight Zone (CBS)

Η επιστροφή της ‘Ζώνης του Λυκόφωτος’ δια χειρός Jordan Peele ανανεώνει το ενδιαφέρον για την θρυλική σειρά μέσα από δέκα επεισόδια τα οποία πραγματεύονται τρόμο, αγωνία και επιστημονική φαντασία. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Adam Scott υποδύεται έναν επιβάτη αεροπλάνου που μαθαίνει ότι η πτήση του θα πέσει από ένα podcast απ’ το μέλλον.

via

Όλη η επικαιρότητα